ÇANKAYA VETERİNER

blog yazısı ekle !

ÇANKAYA VETERİNER

Ankara Veteriner

Çankaya veteriner, Ankara ili içerisinde ilk olarak kurulan en düzenli ve gelişmiş bir yerleşim merkezidir. Oldukça lüks ve refah seviyesinin yüksek olduğu Çankaya, bütün yapılan yeniliklerin de baş semtidir. Her konuda öncü bir semt olan Çankaya sağlık konusunda da oldukça başarılı atılımlar yapmıştır.



Starvet Veteriner Kliniği

Dikmen

Ankara Çankaya Dikmen Bölgesinde Starvet Veteriner Kliniği olarak Kedi Kuş Köpek Tavşan GinePig ve diğer egzotik dostlarımızın da Aşı'dan Ameliyat'a Mr Tomografiden Tıraş uygulamalarına kadar Profesyonel ekibimizle hizmet vermekteyiz. Yurtdışı çıkış işlemleri ve kuduz titrasyon testi için de bize ulaşabilirsiniz.

Internet Sitemiz: starvetveteriner.com

Veteriner Hekimimiz Bekir Kürşad Erdinç İstanbul Üniversitesi Veteriner Fakültesi mezunudur.

- 2019-2021 Ankara Büyükşehir belediyesi sorumlu Barınak veteriner hekimi

- 2021 2022 Petcode İstanbul ameliyathane sorumlu Veteriner hekimi

- 2022 Ekim Starvet Veteriner Kliniği kurucu başhekimi

Eğitim Ve Sertifikalar

. Uluslararası Katılımlı 1.Egzotik ve Yaban Hayvan Hekimliği Kongresi/İstanbul (3/05/2014)

. Uluslararası Bilimsel Araştırma Kongresi/İstanbul (30/04/2015)

. Tierlnsel Umut Evi Kısırlaştırma ve Hayvan Refahı Projesi/Edirne (18-25/05/2015)

. Program of Summer School of Food Hygiene Brno Üniversitesi / Çek Cumhuriyeti (13-23/07/2015)

. Greenbalkans Wildlife Rehabilitation And Breeding Centre Bulgaristan/Starazagora (1-10/09/2015)

. 32.Dünya Veteriner Hekimler Kongresi/İstanbul (13-17/09/2015)

. 18.Uluslararası Bilimsel Araştırma Kongresi /İstanbul(26-28/04/2016)

. İnsan , Hayvan Ve Çevre Sağlığı Açısından Veteriner Atıkların Yönetimi Paneli/İstanbul (20/04/2017)

. Veterinary Clinical Training Program Faculty of Veterinary University in Skopje Makedonya (14-25/08/2017)

. Hayat Ve Egzotik Hayvan Hekimliği Temel Bilgi Eğitimi 1 /İstanbul(25/02/2018)

. Cernek Halkalama Kampı Kuş Halkalama Çalışması /Samsun(7-14/04/2018)

. Vektör Kaynaklı Hastalıklarla Gerçek Mücadele Semineri/İstanbul (28/02/2019)


devamını oku...
Adres: Harbiye Mahallesi Sokullu Mehmet Paşa Caddesi No:21/A Dikmen Çankaya - Ankara

VetVital Veteriner Kliniği

Birlik Mahallesi

devamını oku... Adres: 414.Cadde No:18/B Birlik Mahallesi-Ankara

Bestekar Veteriner Kliniği

Tunalı

devamını oku... Adres: Bestekar Sokak. No:17/1 Çankaya - Ankara

Pet Care Veteriner Kliniği

Yıldız

devamını oku... Adres: Yıldızevler Mahallesi Rabindranath Tagore Caddesi No:15/B Yıldız-Ankara

Vetes Veteriner Kliniği

Kırkkonaklar

Evcil Dostlarınız İçin, Vetes Ankara Çankaya Veteriner Kliniği.

Vetes Veteriner Kliniği, Ankara'nın Çankaya ilçesinde, 2021 yılında veteriner hekim Esra Bozkurt tarafından kurulmuştur. Kliniğimiz, evcil hayvanlarınızın sağlığına öncelik vererek, kapsamlı veteriner hizmetleri sunmaktadır.

Veteriner hekim Esra Bozkurt, uzun yıllar boyunca veteriner hekimliği alanında deneyim kazanmıştır. Kendisi, evcil hayvanlarınızın tedavisi ve bakımı konusunda bilgi ve deneyim sahibidir.

Tüylü Dostlarımızın İhtiyaçlarını Gideriyoruz!

Vetes Veteriner Kliniği'nin hizmetleri arasında, rutin sağlık kontrolleri, aşılar, hastalık teşhisleri, cerrahi operasyonlar, diş tedavileri, beslenme danışmanlığı ve acil durum müdahaleleri gibi birçok konu yer almaktadır.

Kliniğimiz, son teknoloji cihazlar ve ekipmanlarla donatılmıştır. Bu sayede, evcil hayvanlarınızın sağlık durumunu en iyi şekilde değerlendirip, doğru teşhisler koyabilmekteyiz. Ayrıca, kliniğimizdeki tüm personel, hayvansever ve evcil hayvanlarınızın mutluluğunu ve konforunu ön planda tutmaktadır.

Kısacası, Vetes Veteriner Kliniği, evcil hayvanlarınızın sağlığına özen gösteren, deneyimli ve bilgili veteriner hekimlerimiz ve uzman personelimizle, kaliteli ve güvenilir veteriner hizmetleri sunmaktadır. Evcil hayvanlarınızın mutluluğu ve sağlığı bizim önceliğimizdir.
devamını oku...
Adres: Kırkkonaklar Mahallesi Şemşettin Günaltay Caddesi 310.Sokak No:2/B Kırkonaklar - Ankara

Happy Veteriner Kliniği

Hoşdere

devamını oku... Adres: Hoşdere cad. No: 64/A Çankaya-Ankara


Çankaya'nın en önemli özelliğinden birisi de bu semtte yaşayan insanların hayvan sevgisi bilincine sahip olmasıdır bu sebeple Çankaya veterinerlerinin üzerine düşen görevler bir nebze de olsa diğer semtlere göre daha kolaydır. Ankara başkent olması sebebiyle ilk olarak başlatılan yeniliklerin uygulanma şehri yani örnek şehirdir. Bu sebeple de Ankara içerisinde ki semtler de bu avantajdan faydalanma imkanı bulmaktadırlar. Çankaya semti de bu semtlerden sadece biridir.

İnsanların kendi sağlıklarına verdikleri önemi ve değeri hayvanlara vermesi gerekmektedir. Bu sebeple evcil hayvan bakanların, hayvanlarının daha sağlıklı ve konforlu hayat yaşayabilmesi için onların bakımlarını, muayenelerini, tedavilerini, temizliği için gerekli bilgilerin alınmasını ve hatta mamalarının hakkında bilgiler edinerek onların da yaşama hakkına saygı göstermelidirler. Çünkü evcil hayvanlar birer eşya değil onlarda bir canlıdır ve her canlının yaşama hakkı vardır. İşte tam olarak ta veterinerlerin görevleri bu noktada başlamaktadır. Hayvanların hepsinin bu hakkının korunabilmesi için özellikle Ankara'da başlatılan uygulamayla her semte veteriner klinikleri açılmaktadır. Veterinerler görevlendirilerek hayvanların zaman kaybetmeden veteriner hekimine görünmeleri amaçlanmıştır. Çankaya da veterinerlerin bulunması en çok ta Çankaya ve çevre semtlerde ikamet eden kişilerin durumlarını kolaylaştırmaktadır. Çünkü artık evcil hayvanlarınız hastalandığı zaman ya da veterinere görünmesi gerektiği zaman Çankaya da bulunan veterinerlere görünmeniz artık çok daha kolaydır. Son dönemlerde artık yeni başlatılmış olan telefon ile ya da internet ortamında alınan randevular ile evcil hayvan sahipleri sıra beklemeden ya da fazla bekletilmeden hemen muayene edilebilmektedir. Bu uygulamalar Çankaya veterinerleri tarafından uygulanmaktadır. Genel olarak en fazla rağbeti Çankaya da ikamet eden kişiler tarafından göstermekteyken, diğer semtlerden ve hatta diğer illerden bile hayvan sahiplerinin randevu alarak evcil hayvanlarının muayene ve tedavilerini yaptırmaktadırlar.