ÇAYYOLU VETERİNER

blog yazısı ekle !

ÇAYYOLU VETERİNER

Ankara Veteriner

Çayyolu Ankara'nın yeni yerleşim yerlerinden biri olan bir mahalledir. Yeni imar edilen bir mahalle olduğu için de oldukça düzgün ve planlı bir yerleşkeye sahip bir mahallesidir. Yenimahalle semtine bağlı olan mahallelerimizden birisidir Çayyolu. Çayyolu hemen hemen her konuda atılımların yaşandığı bir mahalle olduğu gibi veterinerlik konusunda da büyük atılımların yaşandığı bir yerdir. Ankara, ülkemizin her yeniliğin öncü ve örnek şehri olduğu gibi veterinerlik konusunda da aynen bu durum devam etmektedir.



İncek Petlife Veteriner Kliniği

İncek

İncek Petlife Veteriner Kliniği
Ankara İncek'te bulunan İncek Petlife Veteriner Kliniği



devamını oku...
Adres: Kızılcaşar mah. Zafer cad. İncek Köy sitesi A Blok No:6 (Tekyapı kooperatifi Denizatı pastanesi karşısı) İncek-Ankara

VetCo Veteriner Kliniği

Ümitköy

devamını oku... Adres: Mutlukent Mah. 2432. Cad. No: 51/2 Ümitköy-Ankara

Pet Care Center

Çayyolu

Deneyimli hekimlerden oluşan kadromuz ile güncel ve teknolojik gelişimleri takip ediyor ve bunları kliniğimize entegre ediyoruz.


Sizlere Muayene, Ameliyat, Ameliyat sonrası bakım, İleri teknoloji dijital görüntümele, Anestezi, Yoğun bakım, Ağız diş sağlığı Koruyucu hekimli desteği ile hizmet vermekteyiz. Pet Care Center olarak amacımız hijyenik ortamımız ve teknolojik şartlarımızla evcil dostlarımıza en iyi hizmeti vermektir.


Hastalarımızın en kısa sürede sağlığına kavuşmaları temel prensibimizdir. Bunun için Çayyolu Alacaatlı da bulunan Pet Care Center kliniğimize sizi ve patili dostlarımızı bekleriz
devamını oku...
Adres: Alacaatlı Mahallesi 3315. Sokak No:18 Çayyolu - Ankara

Bulut Veteriner Kliniği

İncek

devamını oku... Adres: Alacaatlı Mahallesi 3341. Sokak No:1 D:8C İncek-Ankara

Anka Çayyolu Veteriner Kliniği

Çayyolu

İlk ve orta öğretimini Kahramanmaraş'ta bitiren hekimimiz Sefa ARSLANHAN 2007 yılında İstanbul üniversitesi Veteriner Fakültesine giriş hakkı kazanmıştır.

2012 yılında mezun olup altı yıl boyunca İstanbul Avrupa yakasındaki hayvan hastaneleri, poliklinikleri ve kliniklerinde çalışmıştır.

2018 yılında yılında Kahramanmaraş Belediyesi Sokak Hayvanları Rehebilitasyon ve Tedavi Merkezinde çalışmış olup edindiği tecrubeyi Kahramanmaraş Dulkadiroğlu ilçesinde Dulkadiroğlu Veteriner Kliniği'inde minik dostlarımız ve hasta yakınları ile 7/24 paylaşmayı hedeflenmiştir.

Ancak; 06.02.2023 tarihinde gerçekleşen asrın felâketi olarak nitelendirilen Kahramanmaraş merkezli deprem sonrası Ankara'ya yerleşmiş ve Ankara Çankaya ilçesinde Çayyolu mevki Alacaatlı mahallesinde Anka Çayyolu Veteriner Kliniği hizmete açmıştır.

Öğrenimlerine ek olarak güncel yayınları ve kongreleri de takip ederek mesleki gelişimine devam etmektedir.
devamını oku...
Adres: Alacaatlı Mahallesi 3317 Sokak No:2/5 - EA ( Bulvar Üzerinde ) Çayyolu-Ankara


Çayyolu veterinerleri, Çayyolu mahallesinde yaşayan, Çayyolu'na yakın yerlerde yaşayan ya da diğer semtlerden ve hatta diğer illerden bile evcil hayvan sahiplerinin hayvanlarının bakımı, muayenesi ve tedavisi için randevu alarak geldiği yerdir.

Ankara her konuda öncü ve örnek bir şehir olmaya devam ederken veteriner konusunda da büyük atılımlar gerçekleştirmektedir. Bunlardan biri de son dönemlerin gözde mahallelerinden biri olan Çayyolu Veteriner'dir. Veterinerlik oldukça önemli bir meslektir. Bu konuda her semtte ve hatta mahallelerde veteriner kinikleri kurularak veterinerlerin görevlendirilmesiyle hayvan severlere ve hayvan sahiplerine haftanın her günü ve her saatte en iyi ve kaliteli hizmeti vermektedirler. Hayvanlara verilen hizmetler artık her geçen gün çok daha kaliteli bir hal almaktadır. Bunun başarılması ise deneyimli ve tecrübeli veterinerlerin tam donanımlı, temiz, hijyenik ve steril veteriner kliniklerinden verdikleri hizmetlerle mümkün olmaktadır.

İnsanlar için sağlık hizmeti ne ise hayvanlar için de aynısı olması gerekir. Çünkü ancak bu şekilde medeni bir toplum olabilir. bu sebeple artık her semtte ve mahallede veterinerler görev yapmaktadır. Ankara ilimiz başta olmak üzere birçok ilimizde hayat geçirilmeye çalışılan bu sistem sayesinde hayvanlarında hak ettiği yaşam kalitesi sunulmaktadır. Ankara içerisinde de yer semtte ve mahallede olduğu gibi Çayyolu'nda da veterinerler görev yaparak hem evcil hayvanların bakımını, muayenesini ve tedavilerini yaptıkları gibi hem de insanların hayvanlar hakkında bilgilendirerek, onlara karşı çok daha dikkatli olmaları yönünde eğitimler verilmektedir. Çayyolu veterinerleri işlerinde uzman veteriner hekimlerin görev yaptığı yerlerdir.