KAVAKLIDERE VETERİNER

blog yazısı ekle !

KAVAKLIDERE VETERİNER

Ankara Veteriner

Kavaklıdere, Ankara'nın Çankaya semtine bağlı büyük bir mahalledir. Kavaklıdere yıllarca sosyal yaşamın en önemli merkezlerinden biri olmuştur. Ankara'nın ismi haline gelmiş birçok önemli cadde ve sokaklar yine Kavaklıdere mahallesinde bulunmaktadır. Tabi ki sadece bu kadarla sınırlı kalan bir mahalle olmaktan ileriye giderek hayvan sağlığına da oldukça fazla önem ve değer veren bir mahalle olması sebebiyle Kavaklıdere mahallesinde veterinerler görev yapmaktadırlar. Ankara içerisinde belki de en fazla yoğunluğun yaşandığı veterinerler Kavaklıdere de bulunmaktadır. Çünkü burada ki veterinerler alanlarında en iyi hekimlerdir.



Happy Veteriner Kliniği

Hoşdere

devamını oku... Adres: Hoşdere cad. No: 64/A Çankaya-Ankara

Bestekar Veteriner Kliniği

Tunalı

devamını oku... Adres: Bestekar Sokak. No:17/1 Çankaya - Ankara


Kavaklıdere veterinerlerinin başarısı sadece hekimlerden kaynaklanmamaktadır. En önemli faktörlerden biri de veteriner klinikleridir. Çünkü alet ve ekipmanlar olmadan herhangi bir başarının varlığından bahsedilemez. Bu nedenle veteriner kliniklerinin temizlik, hijyen ve artık sağlık için gerekli olan ileri teknoloji muayene ve tedavi araçlarının temin edilmesiyle Kavaklıdere veterinerleri çağ atlamıştır. Veteriner hekimlerinin başarılı birer hekim olabilmeleri için de eğitimlerinin ardından uygulamalı eğitime de geçilerek deneyim ve tecrübe kazandırılmış olur. İşte bahsettiğimiz bütün bu birbirini tamamlayıcı faktörlerin bir araya gelmesiyle birlikte çok başarılı veterinerler ortaya çıkmaktadır. İşte tam olarak Kavaklıdere veterinerlerinin de başarısı bunlardan kaynaklanmaktadır. Kavaklıdere, Ankara'nın merkezi mahallelerinden biri olduğu için hemen hemen her semtten, her ilden ve hatta diğer ülkelerden bile hayvan sahiplerinin muayene ve tedavi amaçlı hayvanlarını güven içerisinde emanet ettikleri veterinerlerdir. Öyle ki her veteriner gibi Kavaklıdere veterinerleri de hayvanlara gereken ilgi, alaka ve gerektiğinden fazla özen göstermektedir. Savunmasız hayvanların daha sağlıklı ve rahat bir yaşam sürebilmeleri için Kavaklıdere veterinerleri ellerinden gelenden fazlasını yapmaktadırlar.

Ülkemizde artık hayvan sahiplerinin ve hayvan severlerin sayısı gün geçtikçe artmaktadır. İnsanlara kazandırılan hayvan severlik bilincinin başarıya ulaşmasıyla birlikte başıboş hayvanlarında sahiplendirilmesiyle artık sahipsiz hayvanların sayısı da azalmaktadır. Fakat bu durum hayvan severler ve hayvan sahipleri üzerinde ki sorumluluğu bir kat daha artırmaktadır. Bu sebeple evcil hayvanların bakımlarının, temizliğinin, muayene ve tedavisinin belirli periyotlarla yapılması gerekmektedir. İşte bu sebeplerden dolayı Kavaklıdere veterinerleri haftanın her günü ve her saatte hayvan sahiplerine hizmet vermektedir.