KEÇİÖREN VETERİNER

blog yazısı ekle !

KEÇİÖREN VETERİNER

Ankara Veteriner

Keçiören, Ankara'nın en eski ve ilk yerleşim yerlerinden biridir. Merkezi semtlerden biri olan Keçiören birçok veterinerin görev yaptığı ve veteriner klinikleri açısından da oldukça zengin bir semttir. Oldukça büyük semtlerden biri olan Keçiören'de en veterinerlerin fazla olması oldukça önemlidir. veterinerlerin fazla olması, sadece veteriner kliniklerinin kurulması anlamına gelmemektedir. Önemli olan temiz, hijyenik, steril ve tam donanıma sahip veteriner kliniklerinde görev yapacak deneyimli ve tecrübeli veteriner hekimlerinin bulunması da gerekir. Bu sebeple Keçiören veterinerleri sürekli olarak hayvan severlere ve hayvan sahiplerine hizmet vermektedirler.



Telepati Hayvan Hastanesi Keçiören

Keçiören

Telepati Hayvan Hastanesi olarak şubemizle beraber tam donanımlı ve uzman veteriner hekim kadromuzla patili dostlarımız için 7/24 hizmet vermekteyiz.devamını oku... Adres: Şehit Kubilay Mahallesi Değirmendere Caddesi No:32 Keçiören - Ankara


Keçiören veterinerlerinin başarısı sadece hekimlerden kaynaklanmamaktadır. En önemli faktörlerden biri de veteriner klinikleridir. Çünkü alet ve ekipmanlar olmadan herhangi bir başarının varlığından bahsedilemez. Bu nedenle veteriner kliniklerinin temizlik, hijyen ve artık sağlık için gerekli olan ileri teknoloji muayene ve tedavi araçlarının temin edilmesiyle Keçiören veterinerleri çağ atlamıştır. Veteriner hekimlerinin başarılı birer hekim olabilmeleri için de eğitimlerinin ardından uygulamalı eğitime de geçilerek deneyim ve tecrübe kazandırılmış olur. İşte bahsettiğimiz bütün bu birbirini tamamlayıcı faktörlerin bir araya gelmesiyle birlikte çok başarılı veterinerler ortaya çıkmaktadır. İşte tam olarak Keçiören veterinerlerinin de başarısı bunlardan kaynaklanmaktadır. Keçiören, Ankara'nın merkezi semtlerinden biri olduğu için hemen hemen her semtten, her ilden ve hatta diğer ülkelerden bile hayvan sahiplerinin muayene ve tedavi amaçlı hayvanlarını güven içerisinde emanet ettikleri veterinerlerdir. Öyle ki her veteriner gibi Keçiören veterinerleri de hayvanlara gereken ilgi, alaka ve gerektiğinden fazla özen göstermektedir. Savunmasız hayvanların daha sağlıklı ve rahat bir yaşam sürebilmeleri için Keçiören veterinerleri ellerinden gelenden fazlasını yapmaktadırlar.

Ülkemizde artık hayvan sahiplerinin ve hayvan severlerin sayısı gün geçtikçe artmaktadır. İnsanlara kazandırılan hayvan severlik bilincinin başarıya ulaşmasıyla birlikte başıboş hayvanlarında sahiplendirilmesiyle artık sahipsiz hayvanların sayısı da azalmaktadır. Özellikle de Keçiören semtinde hayvan edindirme barınaklarının da yardımıyla birçok hayvan yeni sahiplerine kavuşmuştur. Fakat bu durum hayvan severler ve hayvan sahipleri üzerinde ki sorumluluğu bir kat daha artırmaktadır. Bu sebeple evcil hayvanların bakımlarının, temizliğinin, muayene ve tedavisinin belirli periyotlarla yapılması gerekmektedir. İşte bu sebeplerden dolayı Keçiören veterinerleri haftanın her günü ve her saatte hayvan sahiplerine hizmet vermektedir.