ÜMİTKÖY VETERİNER

blog yazısı ekle !

ÜMİTKÖY VETERİNER

Ankara Veteriner

Hayatımızda veterinerlerin önemi oldukça fazladır. Çünkü veterinerler evcil hayvanlarımızın sağlığını emanet edebileceğimiz en tecrübeli, deneyimli ve uzman kişilerdir. Ümitköy Ankara içerisinde büyük bir mahalledir. Ama artık Ümitköy mahallesinde de veterinerler klinikleri ve veterinerler görev yapmaktadır. Bu sayede veteriner eksikliğinden kaynaklanan sorunlar da ortadan kalkmıştır. Çünkü özellikle Ankara ilimiz başta olmak üzere veterinerlik hizmetleri artık sadece birkaç yerde değil ilçelere, semtlere ve mahallelere kadar yaygın bir veterinerlik hizmeti hayvan sahiplerine sunulmaktadır.



VetCo Veteriner Kliniği

Ümitköy

devamını oku... Adres: Mutlukent Mah. 2432. Cad. No: 51/2 Ümitköy-Ankara

Pet Care Center

Çayyolu

Deneyimli hekimlerden oluşan kadromuz ile güncel ve teknolojik gelişimleri takip ediyor ve bunları kliniğimize entegre ediyoruz.


Sizlere Muayene, Ameliyat, Ameliyat sonrası bakım, İleri teknoloji dijital görüntümele, Anestezi, Yoğun bakım, Ağız diş sağlığı Koruyucu hekimli desteği ile hizmet vermekteyiz. Pet Care Center olarak amacımız hijyenik ortamımız ve teknolojik şartlarımızla evcil dostlarımıza en iyi hizmeti vermektir.


Hastalarımızın en kısa sürede sağlığına kavuşmaları temel prensibimizdir. Bunun için Çayyolu Alacaatlı da bulunan Pet Care Center kliniğimize sizi ve patili dostlarımızı bekleriz
devamını oku...
Adres: Alacaatlı Mahallesi 3315. Sokak No:18 Çayyolu - Ankara

İncek Petlife Veteriner Kliniği

İncek

İncek Petlife Veteriner Kliniği
Ankara İncek'te bulunan İncek Petlife Veteriner Kliniği



devamını oku...
Adres: Kızılcaşar mah. Zafer cad. İncek Köy sitesi A Blok No:6 (Tekyapı kooperatifi Denizatı pastanesi karşısı) İncek-Ankara

Anka Çayyolu Veteriner Kliniği

Çayyolu

İlk ve orta öğretimini Kahramanmaraş'ta bitiren hekimimiz Sefa ARSLANHAN 2007 yılında İstanbul üniversitesi Veteriner Fakültesine giriş hakkı kazanmıştır.

2012 yılında mezun olup altı yıl boyunca İstanbul Avrupa yakasındaki hayvan hastaneleri, poliklinikleri ve kliniklerinde çalışmıştır.

2018 yılında yılında Kahramanmaraş Belediyesi Sokak Hayvanları Rehebilitasyon ve Tedavi Merkezinde çalışmış olup edindiği tecrubeyi Kahramanmaraş Dulkadiroğlu ilçesinde Dulkadiroğlu Veteriner Kliniği'inde minik dostlarımız ve hasta yakınları ile 7/24 paylaşmayı hedeflenmiştir.

Ancak; 06.02.2023 tarihinde gerçekleşen asrın felâketi olarak nitelendirilen Kahramanmaraş merkezli deprem sonrası Ankara'ya yerleşmiş ve Ankara Çankaya ilçesinde Çayyolu mevki Alacaatlı mahallesinde Anka Çayyolu Veteriner Kliniği hizmete açmıştır.

Öğrenimlerine ek olarak güncel yayınları ve kongreleri de takip ederek mesleki gelişimine devam etmektedir.
devamını oku...
Adres: Alacaatlı Mahallesi 3317 Sokak No:2/5 - EA ( Bulvar Üzerinde ) Çayyolu-Ankara

Bulut Veteriner Kliniği

İncek

devamını oku... Adres: Alacaatlı Mahallesi 3341. Sokak No:1 D:8C İncek-Ankara


Son dönemlerde Ümitköy mahallesinde de veteriner klinikleri açısından oldukça zengin bir mahalle haline gelmiştir ve 7 gün 24 saat hayvan sahiplerine hizmet verilmektedir.

Ümitköy veterinerleri, uzman veteriner hekimlerinin özel olarak evcil hayvanlarınızın sağlıklarının her şartlarda iyi olması için ve evcil hayvanınız en rahat, konforlu hayatı yaşamaları için gerekli özeni gösterirler. Ümitköy veterinerlik açısından, son dönemde büyük atılımlar ve yenilikler gerçekleştirilerek oldukça iyi noktalara gelinmiştir. Sağlık konusu oldukça önemli bir konudur ve hayvan ya da insan olması ayırt edilmeden gereken özenin gösterilmesi gereken bir durumdur. İşte Ankara'da özellikle de Ümitköy 'de yaşanan büyük atılımlar veterinerlik hizmetleri alanlarında da yaşanmıştır. Bu sayede Ümitköy mahallesinde yaşayan hayvan sahipleri hayvanlarını başka illere ve hatta başka semtlerde tedavi ettirmelerine gerek kalmamıştır. Yaşanan bu gelişmeler neticesinde hayvanlara verilen veterinerlik hizmetleri son derece iyi konumlara gelmiştir ve evcil hayvanların tedavisi için gereken ileri teknoloji tedavi araç, alet ve ekipmanların hepsi temin edilmiştir. Ümitköy veteriner hekimleri de bu alet ve ekipmanı kullanabilecek donanıma sahip hekimlerdir. Ümitköy veteriner kliniklerinde görev yapan veteriner hekimleri deneyimli ve tecrübeli kişilerdir. Sağlık konusunda önemli olan bir diğer husus ise zamandır. Zaman kaybının ne kadar önüne geçilirse tedavi de o kadar başarılı olur. İşte bu zaman sorunun da önüne geçilebilmesi için ilk olarak Ankara'da başlatılan veteriner randevu sistemi başlatılmıştır. Bu sayede evcil hayvanınız hasta olduğu zaman çok kısa bir süre içerisinde randevu alabilir ve evcil hayvanınızın hemen muayenesini yaptırabilirsiniz. Böylece sağlık sorunları Ümitköy veterinerliklerinde en kısa sürede ve tam donanımlı veterinerlerde yapılmaktadır.