YENİMAHALLE VETERİNER

blog yazısı ekle !

YENİMAHALLE VETERİNER

Ankara Veteriner

Yenimahalle, Ankara'nın en eski ve en büyük yerleşim yerlerinden birisidir. Yenimahalle oldukça büyük bir semt olmasına rağmen yaklaşık 15 yıl öncesine kadar veteriner eksikliği hayvan severleri ve hayvan sahiplerini oldukça zar durumda bırakıyordu. Hayvanlarını veterinere götürmek isteyen hayvan sahipleri başka semtlere gitmek zorunda ve oldukça uzun süre sıra beklemek zorunda kalıyorlardı. Ya da evcil hayvanların acil olarak veterinere götürülmesi gereken anlarda zaman sorunu sebebiyle ve ya mesafe sorunu sebebiyle hayvan sahipleri oldukça sorun yaşamışlardır. İşte bütün bu sorunların çözümü için Ankara'nın her ilçesine ve semtine veteriner hizmetleri başlatılmıştır. Yenimahalle veterinerleri ve diğer semtlerde hizmet veren veterinerler hayvan sahiplerinin bütün sorunlarına kalıcı olarak çözüm sunmuştur.



Telepati Hayvan Hastanesi Keçiören

Keçiören

Telepati Hayvan Hastanesi olarak şubemizle beraber tam donanımlı ve uzman veteriner hekim kadromuzla patili dostlarımız için 7/24 hizmet vermekteyiz.devamını oku... Adres: Şehit Kubilay Mahallesi Değirmendere Caddesi No:32 Keçiören - Ankara


Veterinerler, tam donanımlı veteriner klinikleri içerisinde evcil hayvanların bakımı, temizliği, muayeneleri, tedavileri, cerrahi operasyonlar ve hatta mama kullanımı hakkında bilgi alabileceğiniz en yetkili kişileri bulabileceğiniz yerlerdir. Ankara içerisinde ki semt ve mahallelerin her biri artık çok daha gelişmiş sağlık birimlerine kavuşmuştur. Özellikle bu semtlerden biri de Yenimahalle'dir. Yeni mahallede de bulunan veterinerlerin en şanslı olduğu noktalardan birisi de veteriner klinikleri tam donanma sahiptir. Yani veteriner klinikleri ileri teknoloji alet ve ekipmanlara sahip olduğu gibi veteriner hekimleri de oldukça deneyimli ve tecrübelidirler. Bu sayede veteriner hekimleri bu alet ve ekipmanların kullanılması konusunda oldukça başarılıdırlar. Yenimahalle veterinerleri, kendi alanlarında en başarılı, deneyimli ve tecrübeli veterinerler hayvan severlere ve evcil hayvan sahiplerine haftanın her günü ve 24 saat boyunca hizmet vermektedirler.

Yenimahalle veterinerleri, son dönemlerde büyük atılımlar göstererek sadece evcil hayvanların bakımı ve tedavisinin yanı sıra sahipsiz hayvanlar içinde gerekli çalışmaların yürütülerek muayene ve tedavileri yapılmaktadır. Birçok hayvanın sahiplendirilmesi içinde önemli rol oynamaktadırlar. Yenimahalle veterinerleri insanların bilinçlendirilmesi ve hayvan sevgisi kazandırılmasına yönelik birçok çalışmayı organize ederek bire bir kendileri de uygulamaktadır. Gerek okullar yönelik çalışmalar olsun gerek ise kişileri doğrudan bilinçlendirmeye yönelik çalışmalar yürütmektedirler. Deneyimli ve tecrübeli veteriner hekimlerinin görev yaptıkları Yenimahalle veterinerleri son derece başarılı sağlık hizmetleri vermektedirler.