Warning: getimagesize(https://www.ankaraveterinerleri.com/data/user/35726/35726.JPG): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /home/system/public_html/frontend/controller/user/user.php on line 59 Eren Murat Aktaş Özgeçmişi - Ankara Veterinerleri
ea

Eren Murat Aktaş - Özgeçmişi

Veteriner Hekim

Bağlantı Kur

Özgeçmiş

Merhabalar Ben Veteriner Hekim Eren Murat AKTAŞ

1990 yılında Ankara'da doğdum ilk öğretimimi Ahmet Vefik Paşa İlköğretim okulunda Orta öğretimimi Mehmet Emin Resulzade Anadolu Lisesinde tamamladım.

Ankara Üniversitesi Veteriner Fakültesinde lisans eğitimim sürerken Erasmus Öğrenci Değişimi programı ile yurtdışında 1 yıl öğrenim görme fırsatı yakaladım. Birçok sektörde deneyim kazanmak için kanatlı sektöründe ŞenPiliç'te ve İlaç sektöründe Novartis İlaç Hayvan Sağlığı departmanında stajımı yaptım.

Mezun olmamla birlikte Doğum ve Jinekoloji Anabilim Dalında uzmanlık eğitimime başladım şu anda son aşamasındayım, aynı zamanda Terapi veteriner kliniğinde gece nöbetçi hekimi olarak meslek hayatıma başladıktan hemen sonra gündüz hekimi olarak çalışmaya devam ettim. Doğum ve jinekoloji dışında uzman danışman hekimlerimizle birlikte ortopedi, nöroloji ve cerrahi alanlarında bilgi ve deneyim kazanmakla birlikte hala kendimi geliştirmeye ve öğrenmeye devam etmekteyim.

2017 haziran ayında, fakülteye başladığım günden bugüne kadar yan yana olduğum hekimlikte sonsuz güvenimi kazanan Vet.Hek. Gökhan TOKER ile birlikte WESTVET VETERİNER KLİNİĞİNİ açmaya karar verdik. İkimizin benimsediği hayat boyu öğrenme ve yenilenme felsefesiyle bilimsel, dogmalardan uzak, sadece modern veteriner tıbbın gerektirdiklerini yerine getirecek bir klinik hayalimize WESTVET VETERİNER KLİNİĞİNDE hayat verdik ve bitmeyen hayallerimizle ilerlemeye devam ediyoruz.

Mesleği

Veteriner Hekim

Çalışma Geçmişi

Westvet Veteriner Kliniği
Veteriner Hekim
06/2017 -
-

Eğitimi

Ankara Üniversitesi

Veteriner Fakültesi - Veterinerlik

09/2008 - 06/2014
mezun