BİLKENT VETERİNER

blog yazısı ekle !

BİLKENT VETERİNER

Ankara Veteriner

Bilkent veterinerleri, Ankara içerisinde ki diğer veterinerler gibi Bilkent çevresinde bulunan, ikamet eden ya da Bilkent'e yakın yerlerde bulunan hayvan severlerin ve ya hayvan sahiplerinin evcil hayvanlarını Bilkent veterinerlerine getirebilmelerine imkân sağlamıştır. Bilkent veterinerleri, hayvan severlere ve hayvan sahiplerine gerek veteriner kliniklerinde gerek ise de üniversite laboratuvarlarından da alınan yardımlarla oldukça başarılı hizmetler vermektedirler.



VetCo Veteriner Kliniği

Ümitköy

devamını oku... Adres: Mutlukent Mah. 2432. Cad. No: 51/2 Ümitköy-Ankara

Pet Care Center

Çayyolu

Deneyimli hekimlerden oluşan kadromuz ile güncel ve teknolojik gelişimleri takip ediyor ve bunları kliniğimize entegre ediyoruz.


Sizlere Muayene, Ameliyat, Ameliyat sonrası bakım, İleri teknoloji dijital görüntümele, Anestezi, Yoğun bakım, Ağız diş sağlığı Koruyucu hekimli desteği ile hizmet vermekteyiz. Pet Care Center olarak amacımız hijyenik ortamımız ve teknolojik şartlarımızla evcil dostlarımıza en iyi hizmeti vermektir.


Hastalarımızın en kısa sürede sağlığına kavuşmaları temel prensibimizdir. Bunun için Çayyolu Alacaatlı da bulunan Pet Care Center kliniğimize sizi ve patili dostlarımızı bekleriz
devamını oku...
Adres: Alacaatlı Mahallesi 3315. Sokak No:18 Çayyolu - Ankara

İncek Petlife Veteriner Kliniği

İncek

İncek Petlife Veteriner Kliniği
Ankara İncek'te bulunan İncek Petlife Veteriner Kliniği



devamını oku...
Adres: Kızılcaşar mah. Zafer cad. İncek Köy sitesi A Blok No:6 (Tekyapı kooperatifi Denizatı pastanesi karşısı) İncek-Ankara

Anka Çayyolu Veteriner Kliniği

Çayyolu

İlk ve orta öğretimini Kahramanmaraş'ta bitiren hekimimiz Sefa ARSLANHAN 2007 yılında İstanbul üniversitesi Veteriner Fakültesine giriş hakkı kazanmıştır.

2012 yılında mezun olup altı yıl boyunca İstanbul Avrupa yakasındaki hayvan hastaneleri, poliklinikleri ve kliniklerinde çalışmıştır.

2018 yılında yılında Kahramanmaraş Belediyesi Sokak Hayvanları Rehebilitasyon ve Tedavi Merkezinde çalışmış olup edindiği tecrubeyi Kahramanmaraş Dulkadiroğlu ilçesinde Dulkadiroğlu Veteriner Kliniği'inde minik dostlarımız ve hasta yakınları ile 7/24 paylaşmayı hedeflenmiştir.

Ancak; 06.02.2023 tarihinde gerçekleşen asrın felâketi olarak nitelendirilen Kahramanmaraş merkezli deprem sonrası Ankara'ya yerleşmiş ve Ankara Çankaya ilçesinde Çayyolu mevki Alacaatlı mahallesinde Anka Çayyolu Veteriner Kliniği hizmete açmıştır.

Öğrenimlerine ek olarak güncel yayınları ve kongreleri de takip ederek mesleki gelişimine devam etmektedir.
devamını oku...
Adres: Alacaatlı Mahallesi 3317 Sokak No:2/5 - EA ( Bulvar Üzerinde ) Çayyolu-Ankara

Bulut Veteriner Kliniği

İncek

devamını oku... Adres: Alacaatlı Mahallesi 3341. Sokak No:1 D:8C İncek-Ankara


Bilkent, Ankara içerisinde üniversite destekli veterinerlik hizmeti veren önemli yerlerden biridir. Öyle ki Ankara içerisinde artık yaygın bir veteriner ve veteriner klinikleri ağı vardır. Bu sayede bütün hayvan sahiplerinin sağlığının çok daha iyi sevilerde kalması için ve herhangi bir muayene, tedavi ya da cerrahi operasyon gerektiği zaman en kısa sürede müdahale edilebilmesi oldukça önemlidir. Çünkü hayati önem arz edene bu durumlarda her dakikanın bile hayati önemi vardır. Bu nedenle kazanılacak her dakika hayvanın sağlığı için oldukça büyük önem taşımaktadır. Bu sebeple zaman kaybının önüne geçilmesi amacıyla artık her semtte veterinerler ve veteriner klinikleri bulunmaktadır. Bilkent'te bu semtlerden biridir. Ülkemizde özellikle Ankara'da hemen hemen her semtte kurulan veteriner klinikleri ve bulundurulan veterinerler, diğer iller için de birer örnek teşkil etmekte ve diğer iller için de uygulanması için çalışmalar yürütülmektedir. Ancak bu sayede insana verilen değer kadar hayvanlara da değer verilmiş olur.

Avrupa da ve Amerika da başlatılan bu tür uygulamalar artık ülkemizde başta Ankara olmak üzere uygulanmaya başlanmıştır. Bilkent veteriner; hem Ankara içerinde evcil hayvanlara verilen hizmeti daha da artırmak, hem de Ankara dışından gelen hayvan sahiplerine verilen hizmetlerin daha konforlu olabilmesi amacıyla kurulmuştur. Ancak bu sayede gelişmiş bir ülke, her canlının rahat bir hayat yaşamasını sağlayarak gerçekleştirebilir. Yani insana verdiğimiz değeri diğer canlılara da verdiğimiz zaman tam anlamıyla insani değerlere kavuşmuş olabilir. bu da insanlara hayvan sevgisi bilincinin kazandırılmasıyla mümkün olur. İşte tam da bu nokta da Bilkent veterinerlerine bir görev daha düşmektedir. Sadece hayvanların bakımını, muayene ve tedavisini değil, insanlarında bu konularda bilinçlenmelerini sağlayacak eğitimler de verilmektedir.