ÇUKURAMBAR VETERİNER

blog yazısı ekle !

ÇUKURAMBAR VETERİNER

Ankara Veteriner

Çukurambar, Ankara ilimiz içerisinde Çankaya semtine bağlı bir mahalledir. Yaklaşık 15 yıllık bir geçmişi olan Çukurambar şimdilerde oldukça gelişmiş ve lüks bir yerleşim merkezi haline gelmiştir. Gelişmişliğin bir işareti olan sağlık birimleri, bir semtte ya da mahallede bulunması ve sayılarının da olabildiğince fazla olması gerekmektedir. Çukur ambar veteriner denildiği zaman Ankara içerisinde isim yapmış olan veteriner hekimlerinin görev yaptığı bir yer haline gelmiştir.



Happy Veteriner Kliniği

Hoşdere

devamını oku... Adres: Hoşdere cad. No: 64/A Çankaya-Ankara

Starvet Veteriner Kliniği

Dikmen

Ankara Çankaya Dikmen Bölgesinde Starvet Veteriner Kliniği olarak Kedi Kuş Köpek Tavşan GinePig ve diğer egzotik dostlarımızın da Aşı'dan Ameliyat'a Mr Tomografiden Tıraş uygulamalarına kadar Profesyonel ekibimizle hizmet vermekteyiz. Yurtdışı çıkış işlemleri ve kuduz titrasyon testi için de bize ulaşabilirsiniz.

Internet Sitemiz: starvetveteriner.com

Veteriner Hekimimiz Bekir Kürşad Erdinç İstanbul Üniversitesi Veteriner Fakültesi mezunudur.

- 2019-2021 Ankara Büyükşehir belediyesi sorumlu Barınak veteriner hekimi

- 2021 2022 Petcode İstanbul ameliyathane sorumlu Veteriner hekimi

- 2022 Ekim Starvet Veteriner Kliniği kurucu başhekimi

Eğitim Ve Sertifikalar

. Uluslararası Katılımlı 1.Egzotik ve Yaban Hayvan Hekimliği Kongresi/İstanbul (3/05/2014)

. Uluslararası Bilimsel Araştırma Kongresi/İstanbul (30/04/2015)

. Tierlnsel Umut Evi Kısırlaştırma ve Hayvan Refahı Projesi/Edirne (18-25/05/2015)

. Program of Summer School of Food Hygiene Brno Üniversitesi / Çek Cumhuriyeti (13-23/07/2015)

. Greenbalkans Wildlife Rehabilitation And Breeding Centre Bulgaristan/Starazagora (1-10/09/2015)

. 32.Dünya Veteriner Hekimler Kongresi/İstanbul (13-17/09/2015)

. 18.Uluslararası Bilimsel Araştırma Kongresi /İstanbul(26-28/04/2016)

. İnsan , Hayvan Ve Çevre Sağlığı Açısından Veteriner Atıkların Yönetimi Paneli/İstanbul (20/04/2017)

. Veterinary Clinical Training Program Faculty of Veterinary University in Skopje Makedonya (14-25/08/2017)

. Hayat Ve Egzotik Hayvan Hekimliği Temel Bilgi Eğitimi 1 /İstanbul(25/02/2018)

. Cernek Halkalama Kampı Kuş Halkalama Çalışması /Samsun(7-14/04/2018)

. Vektör Kaynaklı Hastalıklarla Gerçek Mücadele Semineri/İstanbul (28/02/2019)


devamını oku...
Adres: Harbiye Mahallesi Sokullu Mehmet Paşa Caddesi No:21/A Dikmen Çankaya - Ankara


Çukurambar veterinerlerinin bu denli başarılı olabilmelerinin altında nitekim veteriner kliniklerinin de etkisi oldukça fazladır. Çukurambar Ankara'nın yeni yeni modernleşen bir mahallesi ve yerleşim yerlerinden biri olduğundan bahsetmiştik. Her konuda gelişmiş olan Çukurambar veterinerleriyle de gelişmişlik konseptine ayak uyduran bir mahalle olmuştur.

Ankara Çukurambar veterinerleri, hem bulundukları bölge içerisinden hem de diğer semtlerden evcil hayvan sahiplerinin randevu alarak hayvanlarının bakımlarını, muayenelerini ve tedavilerinin yapılmalarını kolaylıkla sağlamaktadırlar. Artık yeni olarak başlatılan randevu sistemi sayesinde evcil hayvan sahipleri ister telefonla isterse de internet ortamından alınan randevularla Çukurambar veterinerlerinde hayvanlarının muayene ve tedavilerini yaptırabilirler. Çukurambar veterinerleri alanlarında en uzman veterinerler olup bilgi, deneyim ve tecrübe sahibi uzman hekimlerdir. Uzaman hekimler steril, temiz, hijyenik ve tam donanımlı veteriner kliniklerinde başarılı bir şekilde operasyonlar gerçekleştirerek görevlerini başarıyla yerine getirmektedirler ve haftanın her günü ve her saatte bütün evcil hayvan sahiplerine hizmet vermektedirler.

Çukurambar veterinerleri, Ankara'nın en gözde veterinerlerinin görev yaptığı bir mahalle olmanın yanı sıra tam donanımlı veteriner klinikleri ile ve bu alet, ekipmanları kullanacak veteriner hekimlerinin tecrübe ve deneyimleri sayesinde oldukça başarılı işler gerçekleştirmektedirler. Bu sayede evcil hayvanlara gereken değer ve önem verilmektedir. Çukurambar veterinerlerinin en önemli görevlerinden biri de insanlara hayvan sevgisinin, hayvanlara nasıl davranılacağının bilincini kazandırılmasını sağlamaktır ve bu yönde çalışmalar yapmaktır. Belki de Çukurambar veterinerlerin en önemli görevlerinden biri de budur. Bu nedenle her bir evcil hayvan sahibiyle özel olarak görüşmeler sağlayarak kişilerin bire bir olarak bilinçlendirilmesini sağlamakla görevlidirler.