MAMAK VETERİNER

blog yazısı ekle !

MAMAK VETERİNER

Ankara Veteriner

Mamak Ankara'nın en eski semtlerinden ve yerleşim yerlerinden biridir. Büyük bir semt olan Mamak Ankara'nın gelişiminden nasibini alarak büyük değişim ve gelişimler göstermiştir. En büyük değişimler her zaman olduğu gibi sağlık alanlarında olan gelişmeler ve değişimlerdir. Fakat bu sefer bir farkla bu değişim hayvan sağlığı için başlatılmıştır. Yani gerek evcil hayvanlar olsun gerekse de kimsesiz hayvanların bakımı, muayene ve tedavisi için veterinerler görev yapmaktadırlar.



Abidinpaşa Veteriner Kliniği

Abidinpaşa

Abidinpaşa Veteriner Kliniği olarak, geniş bir hizmet yelpazesi sunarak rutin sağlık kontrollerinden acil durum müdahalelerine kadar her türlü ihtiyaca cevap veriyoruz.

Evcil dostlarınızın sağlığını korumak ve geliştirmek için son teknolojiyi ve güncel tıbbi bilgiyi kullanarak en etkili tedavileri sunuyoruz.

Güler yüzlü ve samimi ekibimiz, sizin ve evcil dostlarınızın konforunu ve güvenliğini her zaman ön planda tutarak Abidinpaşa Veteriner Kliniği'nde, sevgi dolu bir atmosferde en iyi bakımı sağlamak için sabırsızlıkla sizi bekliyoruz.devamını oku...
Adres: Tıp Fakültesi Caddesi Balkiraz Mahallesi 69/D Mamak - Ankara

Vetes Veteriner Kliniği

Kırkkonaklar

Evcil Dostlarınız İçin, Vetes Ankara Çankaya Veteriner Kliniği.

Vetes Veteriner Kliniği, Ankara'nın Çankaya ilçesinde, 2021 yılında veteriner hekim Esra Bozkurt tarafından kurulmuştur. Kliniğimiz, evcil hayvanlarınızın sağlığına öncelik vererek, kapsamlı veteriner hizmetleri sunmaktadır.

Veteriner hekim Esra Bozkurt, uzun yıllar boyunca veteriner hekimliği alanında deneyim kazanmıştır. Kendisi, evcil hayvanlarınızın tedavisi ve bakımı konusunda bilgi ve deneyim sahibidir.

Tüylü Dostlarımızın İhtiyaçlarını Gideriyoruz!

Vetes Veteriner Kliniği'nin hizmetleri arasında, rutin sağlık kontrolleri, aşılar, hastalık teşhisleri, cerrahi operasyonlar, diş tedavileri, beslenme danışmanlığı ve acil durum müdahaleleri gibi birçok konu yer almaktadır.

Kliniğimiz, son teknoloji cihazlar ve ekipmanlarla donatılmıştır. Bu sayede, evcil hayvanlarınızın sağlık durumunu en iyi şekilde değerlendirip, doğru teşhisler koyabilmekteyiz. Ayrıca, kliniğimizdeki tüm personel, hayvansever ve evcil hayvanlarınızın mutluluğunu ve konforunu ön planda tutmaktadır.

Kısacası, Vetes Veteriner Kliniği, evcil hayvanlarınızın sağlığına özen gösteren, deneyimli ve bilgili veteriner hekimlerimiz ve uzman personelimizle, kaliteli ve güvenilir veteriner hizmetleri sunmaktadır. Evcil hayvanlarınızın mutluluğu ve sağlığı bizim önceliğimizdir.
devamını oku...
Adres: Kırkkonaklar Mahallesi Şemşettin Günaltay Caddesi 310.Sokak No:2/B Kırkonaklar - Ankara


Eski dönemlerde Ankara da sadece belirli yerlerde bulunan veterinerler Ankara içine yetmezken şimdilerde ise her semtte ve her mahallede veteriner klinikleri ve bu kliniklerde de görev yapan veteriner hekimleri bulunmaktadır. İşte Mamak semti de bu semtlerden biridir. Mamak veterinerleri, bu bölgede bulunan gerek evcil hayvanların gerek ise de sahipsiz hayvanların muayene ve tedavilerini sağlamaktadırlar.

Mamak veterinerleri, tam donanımlı veteriner klinikleri içerisinde evcil hayvanların bakımı, temizliği, muayeneleri, tedavileri, cerrahi operasyonlar ve hatta mama kullanımı hakkında bilgi alabileceğiniz en yetkili kişileri bulabileceğiniz veterinerliklere sahip bir yerdir Mamak semti. Ankara içerisinde ki semtlerin her biri artık çok daha gelişmiş sağlık birimlerine kavuşmuştur. Özellikle bu semtlerden biri de Mamak'tır. Mamak içerisinde ki veterinerlerin en şanslı olduğu noktalardan birisi de, Mamak'ta ki veteriner klinikleri tam donanma sahiptir. Yani veteriner klinikleri ileri teknoloji alet ve ekipmanlara sahip olduğu gibi veteriner hekimleri de oldukça deneyimli ve tecrübelidirler. Bu sayede veteriner hekimleri bu alet ve ekipmanların kullanılması konusunda oldukça başarılıdırlar. Mamak veterinerleri, kendi alanlarında en başarılı, deneyimli ve tecrübeli veterinerler Mamak'ta hayvan severlere ve evcil hayvan sahiplerine haftanın her günü ve 24 saat boyunca hizmet vermektedirler.

Mamak veterinerleri, son dönemlerde büyük atılımlar göstererek sadece evcil hayvanların bakımı ve tedavisinin yanı sıra sahipsiz hayvanlar içinde gerekli çalışmaların yürütülerek muayene ve tedavileri yapılmaktadır. Birçok hayvanın sahiplendirilmesi içinde önemli rol oynamaktadırlar. Mamak veterinerleri insanların bilinçlendirilmesi ve hayvan sevgisi kazandırılmasına yönelik birçok çalışmayı organize ederek bire bir kendileri de uygulamaktadır. Gerek okullar yönelik çalışmalar olsun gerek ise kişileri doğrudan bilinçlendirmeye yönelik çalışmalar yürütmektedirler. Deneyimli ve tecrübeli veteriner hekimlerinin görev yaptıkları Mamak veterinerleri son derece başarılı sağlık hizmetleri vermektedirler.