TUNALI HİLMİ VETERİNER

blog yazısı ekle !

TUNALI HİLMİ VETERİNER

Ankara Veteriner

Tunalı Hilmi, Ankara ilimizde Çankaya ilçesine bağlı Kavaklıdere semtinde bir caddedir. Tunalı Hilmi Caddesi geçmişten günümüze kadar her zaman oldukça kalabalık bir caddedir. En büyük değişimler her zaman olduğu gibi sağlık alanlarında olan gelişmeler ve değişimlerdir. Fakat bu sefer bir farkla bu değişim hayvan sağlığı için başlatılmıştır. Yani gerek evcil hayvanlar olsun gerekse de kimsesiz hayvanların bakımı, muayene ve tedavisi için veterinerler görev yapmaktadırlar.



Bestekar Veteriner Kliniği

Tunalı

devamını oku... Adres: Bestekar Sokak. No:17/1 Çankaya - Ankara

Happy Veteriner Kliniği

Hoşdere

devamını oku... Adres: Hoşdere cad. No: 64/A Çankaya-Ankara


Eski dönemlerde Ankara da sadece belirli yerlerde bulunan veterinerler Ankara içine yetmezken şimdilerde ise her semtte, her mahallede ve hatta her cadde de veteriner klinikleri ve bu kliniklerde de görev yapan veteriner hekimleri bulunmaktadır. İşte Tunalı Hilmi Caddesi de bu caddelerden biridir. Tunalı Hilmi veterinerleri, bu bölgede bulunan gerek evcil hayvanların gerek ise de sahipsiz hayvanların muayene ve tedavilerini sağlamaktadırlar.

Tunalı Hilmi veterinerleri, tam donanımlı veteriner klinikleri içerisinde evcil hayvanların bakımı, temizliği, muayeneleri, tedavileri, cerrahi operasyonlar ve hatta mama kullanımı hakkında bilgi alabileceğiniz en yetkili kişileri bulabileceğiniz veterinerliklere sahip bir yerdir Tunalı Hilmi. Ankara içerisinde ki semt ve mahallelerin her biri artık çok daha gelişmiş sağlık birimlerine kavuşmuştur. Özellikle bu caddelerden biri de Tunalı Hilmi Caddesi'dir. Tunalı Hilmi de bulunan veterinerlerin en şanslı olduğu noktalardan birisi de veteriner klinikleri tam donanma sahiptir. Yani veteriner klinikleri ileri teknoloji alet ve ekipmanlara sahip olduğu gibi veteriner hekimleri de oldukça deneyimli ve tecrübelidirler. Bu sayede veteriner hekimleri bu alet ve ekipmanların kullanılması konusunda oldukça başarılıdırlar. Tunalı Hilmi veterinerleri, kendi alanlarında en başarılı, deneyimli ve tecrübeli veterinerler hayvan severlere ve evcil hayvan sahiplerine haftanın her günü ve 24 saat boyunca hizmet vermektedirler.

Tunalı Hilmi veterinerleri, son dönemlerde büyük atılımlar göstererek sadece evcil hayvanların bakımı ve tedavisinin yanı sıra sahipsiz hayvanlar içinde gerekli çalışmaların yürütülerek muayene ve tedavileri yapılmaktadır. Birçok hayvanın sahiplendirilmesi içinde önemli rol oynamaktadırlar. Tunalı Hilmi veterinerleri insanların bilinçlendirilmesi ve hayvan sevgisi kazandırılmasına yönelik birçok çalışmayı organize ederek bire bir kendileri de uygulamaktadır. Gerek okullar yönelik çalışmalar olsun gerek ise kişileri doğrudan bilinçlendirmeye yönelik çalışmalar yürütmektedirler. Deneyimli ve tecrübeli veteriner hekimlerinin görev yaptıkları Tunalı Hilmi veterinerleri son derece başarılı sağlık hizmetleri vermektedirler.