BALGAT VETERİNER

blog yazısı ekle !

BALGAT VETERİNER

Ankara Veteriner

Balgat, Ankara'nın gözde semtlerinden biridir. Balgat son dönemlerde gelişen semtlerden biri olması sebebiyle hemen hemen her alanda yaşanan gelişmeler ile birlikte veterinerlik alanında da oldukça gelişmeler yaşanmıştır. Balgat, Ankara'nın yeni yeni yerleşim merkezi kurulan semtlerinden biridir. Balgat veterinerleri tüm gelişmelere ayak uydurmuş veterinerlerdir. Balgat semtinde ikamet eden kişiler artık başka illere ve ya Ankara da başka semtlere evcil hayvanlarını götürmek zorunda kalmadan evcil hayvanlarınızın bakımını, muayenesini ve tedavisini Balgat veterinerlerinden yaptırabilirsiniz. Bu sebeple Balgat'ta ikamet eden bütün hayvan severlerin ve hayvan sahiplerinin işlerini çok daha kolaylaştıracak gelişmeler yaşanmaktadır.



Happy Veteriner Kliniği

Hoşdere

devamını oku... Adres: Hoşdere cad. No: 64/A Çankaya-Ankara

Starvet Veteriner Kliniği

Dikmen

Ankara Çankaya Dikmen Bölgesinde Starvet Veteriner Kliniği olarak Kedi Kuş Köpek Tavşan GinePig ve diğer egzotik dostlarımızın da Aşı'dan Ameliyat'a Mr Tomografiden Tıraş uygulamalarına kadar Profesyonel ekibimizle hizmet vermekteyiz. Yurtdışı çıkış işlemleri ve kuduz titrasyon testi için de bize ulaşabilirsiniz.

Internet Sitemiz: starvetveteriner.com

Veteriner Hekimimiz Bekir Kürşad Erdinç İstanbul Üniversitesi Veteriner Fakültesi mezunudur.

- 2019-2021 Ankara Büyükşehir belediyesi sorumlu Barınak veteriner hekimi

- 2021 2022 Petcode İstanbul ameliyathane sorumlu Veteriner hekimi

- 2022 Ekim Starvet Veteriner Kliniği kurucu başhekimi

Eğitim Ve Sertifikalar

. Uluslararası Katılımlı 1.Egzotik ve Yaban Hayvan Hekimliği Kongresi/İstanbul (3/05/2014)

. Uluslararası Bilimsel Araştırma Kongresi/İstanbul (30/04/2015)

. Tierlnsel Umut Evi Kısırlaştırma ve Hayvan Refahı Projesi/Edirne (18-25/05/2015)

. Program of Summer School of Food Hygiene Brno Üniversitesi / Çek Cumhuriyeti (13-23/07/2015)

. Greenbalkans Wildlife Rehabilitation And Breeding Centre Bulgaristan/Starazagora (1-10/09/2015)

. 32.Dünya Veteriner Hekimler Kongresi/İstanbul (13-17/09/2015)

. 18.Uluslararası Bilimsel Araştırma Kongresi /İstanbul(26-28/04/2016)

. İnsan , Hayvan Ve Çevre Sağlığı Açısından Veteriner Atıkların Yönetimi Paneli/İstanbul (20/04/2017)

. Veterinary Clinical Training Program Faculty of Veterinary University in Skopje Makedonya (14-25/08/2017)

. Hayat Ve Egzotik Hayvan Hekimliği Temel Bilgi Eğitimi 1 /İstanbul(25/02/2018)

. Cernek Halkalama Kampı Kuş Halkalama Çalışması /Samsun(7-14/04/2018)

. Vektör Kaynaklı Hastalıklarla Gerçek Mücadele Semineri/İstanbul (28/02/2019)


devamını oku...
Adres: Harbiye Mahallesi Sokullu Mehmet Paşa Caddesi No:21/A Dikmen Çankaya - Ankara


Hayvanların sağlığı, onların daha rahat ve konforlu bir yaşam sürmelerini sağlamak hem hayvan sahiplerinin hem de bütün insanların ortak görevidir. Bu sebeple sadece evcil hayvanların bakımı tedavisi değil kimsesiz sokak hayvanlarının da bakımları ve tedavilerinin yapılması oldukça önemlidir ve bir insanlık görevidir. Evcil hayvanların bakımı, tedavisi, temizliği ve hatta mamaları hakkında gerekli bilgileri edinebileceğiniz gibi gerekli olan cerrahi operasyonların, muayene ve tedavilerin Balgat'ta ki veterinerler tarafından yapılması mümkündür.

Balgat, Ankara içerisinde yeni gelişmekte olan semtlerden biridir. Bu sebeple yeni kurulan veteriner klinikleri ileri teknoloji muayene ve tedavi ekipmanları ile birlikte bu ekipmanları kullanacak donanıma sahip kapasitede, bilgili ve becerili veteriner hekimleri istihdam edilmektedir. Tecrübe ve deneyimin oldukça önemli olduğu bir konudur sağlık. Bu sebeple kesinlikle boş vermeye ve göz ardı etmeye gelmeyecek kadar önemlidir. İşte tam da bu nokta da yapılan çalışmaların belki de en önemlilerinde biri de insanların hayvan sevgisi ve bu bilincin kazandırılması çalışmaları olmuştur. Balgat veterinerlerinin en önemli görevlerinden biri de sadece hayvanlarınızın muayene ve tedavilerini yapmak değil, evcil hayvanların sahiplerinin bilinçlendirilmesi işlemlerini de gerçekleştirir. Bu sebeple Balgat veterinerlerine oldukça büyük görevler düşmektedir. Çünkü hayvanların da birer canlı olduğu bilincinin sadece hayvan sahiplerine değil tüm insanlara kazandırılması gerekir. işte tüm bu çalışmaları Balgat veterinerleri kendi imkanlarıyla tüm insanları bilinçlendirmek için kullanmaktadırlar.