YILDIZ VETERİNER

blog yazısı ekle !

YILDIZ VETERİNER

Ankara Veteriner

Yıldız, Ankara'nın Çankaya ilçesine bağlı semtlerden biridir. Eskilerde gecekondu yerleşimi olan Yıldız semti şimdilerde gelişim sürecine girerek büyük atılımlar göstermiş semt haline gelmiştir. Eski halinden neredeyse eser kalmayan Yıldız semti hemen hemen her alanda çok büyük atılımlar gerçekleştirmiştir. Özellikle planlı bir yerleşim merkezi haline gelen Yıldız en önemli eksiklerinden biri olan veteriner açığını da kapatarak bu bölgede ikamet eden ve diğer bölgelerden de gelen hayvan sahiplerine haftanın her günü ve her saat hizmet verebilmektedir. Yıldız veterinerleri bir süredir hayvan severlere ve hayvan sahiplerine hizmet vermektedir. Yıldız veterinerlerinin en büyük yararı da bu semtte ikamet eden kişilerin diğer semtlere gitmelerine gerek kalmadan hayvanlarının bakımlarını, muayene ve tedavilerini yaptırabilmeleridir.



Pet Care Veteriner Kliniği

Yıldız

devamını oku... Adres: Yıldızevler Mahallesi Rabindranath Tagore Caddesi No:15/B Yıldız-Ankara

Happy Veteriner Kliniği

Hoşdere

devamını oku... Adres: Hoşdere cad. No: 64/A Çankaya-Ankara

VetVital Veteriner Kliniği

Birlik Mahallesi

devamını oku... Adres: 414.Cadde No:18/B Birlik Mahallesi-Ankara

Vetes Veteriner Kliniği

Kırkkonaklar

Evcil Dostlarınız İçin, Vetes Ankara Çankaya Veteriner Kliniği.

Vetes Veteriner Kliniği, Ankara'nın Çankaya ilçesinde, 2021 yılında veteriner hekim Esra Bozkurt tarafından kurulmuştur. Kliniğimiz, evcil hayvanlarınızın sağlığına öncelik vererek, kapsamlı veteriner hizmetleri sunmaktadır.

Veteriner hekim Esra Bozkurt, uzun yıllar boyunca veteriner hekimliği alanında deneyim kazanmıştır. Kendisi, evcil hayvanlarınızın tedavisi ve bakımı konusunda bilgi ve deneyim sahibidir.

Tüylü Dostlarımızın İhtiyaçlarını Gideriyoruz!

Vetes Veteriner Kliniği'nin hizmetleri arasında, rutin sağlık kontrolleri, aşılar, hastalık teşhisleri, cerrahi operasyonlar, diş tedavileri, beslenme danışmanlığı ve acil durum müdahaleleri gibi birçok konu yer almaktadır.

Kliniğimiz, son teknoloji cihazlar ve ekipmanlarla donatılmıştır. Bu sayede, evcil hayvanlarınızın sağlık durumunu en iyi şekilde değerlendirip, doğru teşhisler koyabilmekteyiz. Ayrıca, kliniğimizdeki tüm personel, hayvansever ve evcil hayvanlarınızın mutluluğunu ve konforunu ön planda tutmaktadır.

Kısacası, Vetes Veteriner Kliniği, evcil hayvanlarınızın sağlığına özen gösteren, deneyimli ve bilgili veteriner hekimlerimiz ve uzman personelimizle, kaliteli ve güvenilir veteriner hizmetleri sunmaktadır. Evcil hayvanlarınızın mutluluğu ve sağlığı bizim önceliğimizdir.
devamını oku...
Adres: Kırkkonaklar Mahallesi Şemşettin Günaltay Caddesi 310.Sokak No:2/B Kırkonaklar - Ankara


Yıldız veterinerleri, tam donanımlı veteriner klinikleri içerisinde evcil hayvanların bakımı, temizliği, muayeneleri, tedavileri, cerrahi operasyonlar ve hatta mama kullanımı hakkında bilgi alabileceğiniz bu kapsamda da en yetkili kişileri bulabileceğiniz veterinerliklere sahip bir yerdir Yıldız semti. Ankara içerisinde ki semt ve mahallelerin her biri artık çok daha gelişmiş sağlık birimlerine kavuşmuştur. Özellikle bu semtlerden biri de Yıldız semtidir. Yıldız'da bulunan veterinerlerin en şanslı olduğu noktalardan birisi de veteriner klinikleri tam donanma sahiptir. Yani veteriner klinikleri ileri teknoloji alet ve ekipmanlara sahip olduğu gibi veteriner hekimleri de oldukça deneyimli ve tecrübelidirler. Bu sayede veteriner hekimleri bu alet ve ekipmanların kullanılması konusunda oldukça başarılıdırlar. Yıldız veterinerleri, kendi alanlarında en başarılı, deneyimli ve tecrübeli veterinerler hayvan severlere ve evcil hayvan sahiplerine haftanın her günü ve 24 saat boyunca hizmet vermektedirler.

Yıldız veterinerleri, son dönemlerde büyük atılımlar göstererek sadece evcil hayvanların bakımı ve tedavisinin yanı sıra sahipsiz hayvanlar içinde gerekli çalışmaların yürütülerek muayene ve tedavileri yapılmaktadır. Birçok hayvanın sahiplendirilmesi içinde önemli rol oynamaktadırlar. Yıldız veterinerleri insanların bilinçlendirilmesi ve hayvan sevgisi kazandırılmasına yönelik birçok çalışmayı organize ederek bire bir kendileri de uygulamaktadır. Gerek okullar yönelik çalışmalar olsun gerek ise kişileri doğrudan bilinçlendirmeye yönelik çalışmalar yürütmektedirler. Deneyimli ve tecrübeli veteriner hekimlerinin görev yaptıkları Yıldız veterinerleri son derece başarılı sağlık hizmetleri vermektedirler.