Ortopedik Operasyonlar

Evcil Kuş Muayeneleri

Aşılama

Kısırlaştırma

Kedi Maması

Veteriner Klinikleri

Köpek Maması

Köpekler Ankara'da köpek bakımı, köpek eğitimi, köpek hastalıkları ve köpeklerle ilgili herşey.

Kediler Ankara'da kedi bakımı, kedi eğitimi ve kedi hastalıkları ve kedilerle ilgili herşey.

Kuşlar Ankara'da kuş bakımı, kuş eğitimi, kuş hastalıkları ve kuşlarla ilgili herşey.

Akvaryum Kurulum ve Bakımı Ankara'da balık bakımı, akvaryum kurulumu ve bakımı ile ilgili herşey.

Ankara Veteriner

Ankara Veteriner

Siz de insanlardan daha çok hayvanları sevenlerden, evinde en azından bir kedi besleyen, sokakta gördüğü köpeklere yiyecek verenlerden misiniz? Sokakta hasta bir hayvan gördüğünde veteriner arayışına ivedilikle girenlerden misiniz? Ankara'da pek çok semtte bulunan veteriner kliniklerinden size en yakınını bulmak istiyorsanız, sitemizde sizin için derlediğimiz kliniklerden birisine telefon, adres bilgilerinden ulaşarak veteriner hizmeti alabilirsiniz.

Ankara veteriner klinikleri yönünden son derece zengin bir kent. Hayvanlar ise insanların bakım ve ilgisine muhtaç olan varlıklar. O yüzden size ait olsun, olmasın, yolda gördüğünüz kanadı kırık bir kuşu bile veteriner hekimlere götürmek, insani bir görev. İlla sizin olması da gerekmiyor.

Burada asıl mesele Ankara'da size en doğru hizmeti verecek veteriner kliniğini bulmak. Bunun için sitemizde bulunan Ankara Veteriner Kliniklerine göz atabilirsiniz.

30'dan fazla Ankara veteriner klinikleri telefon numaraları, adres, fotoğraf ve fiyatları. Ankara veteriner rehberi. Bahçelievler, Dikmen, Emek, Keçiören, Etlik, Ümitköy, Çayyolu, Yaşamkent, Mamak, Batıkent, Yenimahalle, Eryaman, Bilkent, Kavaklıdere, Çankaya, GOP, Yıldız, Oran Veteriner Kliniği.

Ankara Acil Nöbetçi Veteriner

Ankara Acil Nöbetçi Veteriner

Diyelim ki, bir gece ansızın Ankara'da yaşadığınız o güzelim evinizde sizinle yıllardır yaşayan köpeğiniz hastalandı. Acil nöbetçi veteriner kliniği arayışınıza girdiniz. Bu saatte veteriner bulabilir miyim diye düşünmeyin. Ankara'da acil nöbetçi veteriner hizmetinin alınabileceği klinikler var.

Tıpkı hastaneler gibi acil durumlar için nöbetçi veteriner nerede, telefon bilgileri ne öğrenmek ve anında köpeğinizi götürmek isterseniz o zaman sitemizde yer alan Ankara acil nöbetçi veteriner kliniklerine ulaşarak, hiç zaman kaybetmeden, kalıcı bir soruna yol açmadan bu sağlık sorununu hızla giderebilirsiniz.

Zira Ankara acil nöbetçi veteriner kliniklerinden 7 gün 24 saat hizmet alınabilir. Üstelik kedi, köpek, bütün hayvanlar için alanında uzman birçok uzmana anında ulaşmak mümkün.

Ankara Köpek Eğitimi

Ankara Köpek Eğitimi

Çocuğunuzun o hep istediği köpeği aldınız ve onun bir başka canlı ile yaşamasını istiyorsunuz. Çocuğunuz da bu duruma çok sevindi. Köpeğinizin bakımı için de sitemizden Ankara'daki veteriner kliniklerine ulaştınız.

Ama şimdi çocuğunuzun bir başka isteği var. Onun televizyonda gördüğünüz gibi muhteşem gösteriler yapmasını istiyor ve köpek eğitimi kaçınılmaz oluyor. Ankara'da köpek eğitimi alınabilecek pek çok yer var. Bunlar arasından sizin beklentilerinize en uyan hizmeti alabilmek için ciddi bir arayış içinde iseniz o zaman sitemizde Ankara'da köpek eğitimi veren yerlerden kendinize en uygun olan yeri seçebilirsiniz.

Ankara da köpek eğitimi aldırılırken, bu işin ehli olan, gerçekten deneyimli, doğru hizmetler veren, referans gösterebilen yerleri bulabilmeniz son derece önemli. Köpek eğitimi deyip geçmemek lazım. Ankara'da son derece özel köpek eğitimi veren pek çok yer var. Size düşen ise bu yerlerden size en çok uyanı seçmeniz.

Köpek Hastalıkları

Köpek Hastalıkları

Doğadaki tüm canlılar gibi köpekler de hastalanır. Köpek hastalıkları yaşa bağlı olarak, mikrop kapmaları vb. durumlardan kaynaklanabilir. Bu durumlarda mutlaka bir veteriner kliniğine gidip, gerekli önlemleri almanız gerekir.

Temel olarak en sık karşımıza çıkan köpek hastalıkları yaşamlarında bir kez bile olsa, kanlı ishal, gençlik hastalığı, bulaşıcı karaciğer hastalığı, köpek nezlesi, hiç istenmeyen bir durum olmakla beraber kuduz gibi vakalardır. Bunların her biri hem köpeğin sağlığına, hem de çevresinde yaşayan insanların sağlığına zarar verebilir. O yüzden mutlaka bir veteriner kliniğine gidilerek, böylesi bir durumda köpek hastalıkları için gereken yapılmalıdır.

Eğer size en yakın veteriner kliniğini arıyorsanız sitemizdeki ilgili sayfalara bakmanız yeterli.

Kedi Hastalıkları

Kedi Hastalıkları

Ah o kediler, kedi sevmeyen herhalde yoktur değil mi? Ama kedilerde tıpkı bizler gibi hastalanabilir ve kedi hastalıkları sevdiklerinin canını sıkar. Ama basit kedi hastalıkları, ama daha hiç istenmemekle beraber ölümcül kedi hastalıkları, hele bir de bizim kedimizin başına geldi ise bizi bir anda çaresiz durumda bırakabilir. Çünkü o kedi aslında bizim can arkadaşımızdır. Kırmaz, dökmez, plan yapmaz. Tek istediği biraz ilgidir ki, onun da karşılığını fazlasıyla verir.

Eğer bugünlerde kedi hastalıkları neler öğrenmek, kedinize böylesi bir durumda ne yapılmalı öğrenmek isterseniz o zaman sitemizde yer alan veteriner kliniklerinden size en yakın veteriner hekime ulaşarak, gerekli bilgileri alabilir, varsa böyle bir kuşkunuz giderebilir, gerekli önlemleri alabilirsiniz.

Kedi ve Köpek Kısırlaştırma

Kedi ve Köpek Kısırlaştırma

Siz hiçbir belgeselde izlediniz mi? Kedi ve köpek dediğimiz hayatımızın olmazsa olmaz hayvanları, nasıl çoğalıyorlar? Bu tarz belgeselleri izleyenlerin de çok iyi bildiği üzere kediler ve köpekler de hamile kalıyor (tıpkı insanlar gibi) ve bir sabah uyandığınızda bir köpeğin/kedinin bir gecede çok sayıda köpek/kedi doğurduğunu görebiliyorsunuz. Yani doğurdukları kedi veya köpek sayısı bir de olabilir. Üçte. Bilemiyorsunuz.

Bu durum ise kısırlaştırma kavramını, kısırlaştırma olayına hiç sıcak bakmasanız da kaçınılmaz hale getiriyor. Kedi ve köpek kısırlaştırma için özel hizmetler veren, pek çok veteriner kliniği bulunuyor.

Size en yakın kısırlaştırma hizmeti veren Ankara veteriner kliniğini öğrenmek için sitemize bakmanız yeterli. Sitemizde ilgili merkezlerin isim ve adresleri bulunuyor ve siz kendinize en yakın merkezi seçebiliyorsunuz.

Kedi ve Köpek Aşıları

Kedi ve Köpek Aşıları

İnsanız çok şükür düşünebiliyoruz, kendi kararlarımızı kendimiz verebiliyoruz ama bir de bakımımıza sevgimize gereksinim duyan canlılar var. Bebekler, hayvanlar, bitkiler bizim sorumluluğumuz altında olan canlılar. Örneğin bir kedi veya köpek ile beraber yaşıyorsak, kedi ve köpek aşıları konusunda gerekli bilgiye sahip olmalı ve zamanı geldiğinde ilgili veteriner kliniğine giderek, düzenli olarak hiç aksatmadan kedi ve köpek aşılarını yaptırmalıyız. Eğer kedi ve köpek aşıları düzenli olarak yaptırılmaz ise onlarda da tıpkı biz insanlarda olduğu gibi ciddi sağlık problemleri olabilir ve biz bunu hiç istemeyiz değil mi? O yüzden kedi aşıları ve köpek aşıları noktasında da gereken asgari özeni göstermeliyiz.

Eğer bu konuda tam bir bilgiye sahip değil iseniz o zaman sitemizde yer alan Ankara veteriner kliniklerine ulaşarak, gerekli bilgileri alabilir, zamanı geldiğinde de size en uygun olan veteriner kliniğinden kedi ve köpek aşıları hizmeti alabilirsiniz.