BİRLİK MAHALLESİ VETERİNER

blog yazısı ekle !

BİRLİK MAHALLESİ VETERİNER

Ankara Veteriner

Birlik mahallesi, son 5 ila 6 yıllık bir geçmişi olan Çankaya'nın mahallelerinden biridir. Ama gelişmelerin bu denli fazla yaşandığı belki de tek mahalledir. Özellikle bir semt içerisinde ki bir mahallenin bu denli gelişmeler yaşanarak gerçekten önemli ve köklü değişimlerin yaşanması oldukça gurur verici bir durumdur.



Vera Veteriner Kliniği

Çankaya

devamını oku... Adres: Bademlidere Mahallesi Şemsettin Günaltay Caddesi No:29/3 Çankaya - Ankara

VetVital Veteriner Kliniği

Birlik Mahallesi

devamını oku... Adres: 414.Cadde No:18/B Birlik Mahallesi-Ankara

Pet Care Veteriner Kliniği

Yıldız

devamını oku... Adres: Yıldızevler Mahallesi Rabindranath Tagore Caddesi No:15/B Yıldız-Ankara

Happy Veteriner Kliniği

Hoşdere

devamını oku... Adres: Hoşdere cad. No: 64/A Çankaya-Ankara

Vetes Veteriner Kliniği

Kırkkonaklar

Evcil Dostlarınız İçin, Vetes Ankara Çankaya Veteriner Kliniği.

Vetes Veteriner Kliniği, Ankara'nın Çankaya ilçesinde, 2021 yılında veteriner hekim Esra Bozkurt tarafından kurulmuştur. Kliniğimiz, evcil hayvanlarınızın sağlığına öncelik vererek, kapsamlı veteriner hizmetleri sunmaktadır.

Veteriner hekim Esra Bozkurt, uzun yıllar boyunca veteriner hekimliği alanında deneyim kazanmıştır. Kendisi, evcil hayvanlarınızın tedavisi ve bakımı konusunda bilgi ve deneyim sahibidir.

Tüylü Dostlarımızın İhtiyaçlarını Gideriyoruz!

Vetes Veteriner Kliniği'nin hizmetleri arasında, rutin sağlık kontrolleri, aşılar, hastalık teşhisleri, cerrahi operasyonlar, diş tedavileri, beslenme danışmanlığı ve acil durum müdahaleleri gibi birçok konu yer almaktadır.

Kliniğimiz, son teknoloji cihazlar ve ekipmanlarla donatılmıştır. Bu sayede, evcil hayvanlarınızın sağlık durumunu en iyi şekilde değerlendirip, doğru teşhisler koyabilmekteyiz. Ayrıca, kliniğimizdeki tüm personel, hayvansever ve evcil hayvanlarınızın mutluluğunu ve konforunu ön planda tutmaktadır.

Kısacası, Vetes Veteriner Kliniği, evcil hayvanlarınızın sağlığına özen gösteren, deneyimli ve bilgili veteriner hekimlerimiz ve uzman personelimizle, kaliteli ve güvenilir veteriner hizmetleri sunmaktadır. Evcil hayvanlarınızın mutluluğu ve sağlığı bizim önceliğimizdir.
devamını oku...
Adres: Kırkkonaklar Mahallesi Şemşettin Günaltay Caddesi 310.Sokak No:2/B Kırkonaklar - Ankara


Ankara içerisinde hemen hemen her yerde yaşanan bu değişimlerin en fazla yaşandığı yerlerden biridir Birlik Mahallesi. İnsana verilen değerin ve önemin hayvanlara ve diğer canlılara da verildiği bir yerdir. Bu sebeple Birlik mahallesine veterinerler görevlendirilerek hayvan severlere ve hayvan sahiplerine olabildiğince daha kaliteli bir hizmet sunulmaktadır.

Birlik Mahallesi, Ankara içerisinde veteriner ve veteriner klinikleri bakımından gelişmiş bir mahalledir. Veteriner hekimleri kadar veteriner kliniklerinin temizliği, hijyeni ve donanımı da oldukça önemlidir. Ayrıca veteriner hekimlerinin bu cihazları, alet ve ekipmanları kullanacak donanıma sahip olmaları da oldukça önemlidir. Çünkü evcil hayvanlardan birine acil bir müdahale gerektiği zaman birlik mahallesinde ikamet eden ve ya Birlik Mahallesine yakın bir yeden birlik mahallesi veterinerlerine müracaat eden hayvan sahiplerine gerekli hizmetlerin verilmesi gerekir. İlk olarak yapılması gereken müdahalenin tam ve yerinde yapılması oldukça önemlidir ve hayati öneme de sahiptir. Bu kadar önemli olan veterinerlerin deneyim ve tecrübe sahibi olmaları, karşılaşacakları vakalar karşısında gösterecekleri soğukkanlı davranışları ve yerinde müdahaleler olarak karşımıza çıkacaktır.

Ankara içerisinde ki semtlerden biri olan Çankaya, hem lüks ve yaşam kalitesi yüksek bir semt, hem de Çankaya da yaşayan insanların yaşam seviyeleri diğer semtlere göre biraz daha yüksektir. Fakat bu durum artık diğer semtlere ve hatta mahallelere de artık evcil hayvan veteriner klinikleri açılarak veterinerler istihdam edilmektedir. Bu sayede hem evcil hayvanların daha konforlu ve rahat bir yaşam sürmeleri sağlanmış olmaktadır. Bunu yanı sıra bir de insanlara hayvan sevgisi bilinci aşılanması sağlanmaktadır. Bu bilincin insanlara aşılanmasından ki en büyük görev nitekim yine Birlik Mahallesi veterinerlerine düşmektedir.