VETERİNER KLİNİKLERİ FİYATLARI

blog yazısı ekle !

VETERİNER KLİNİKLERİ FİYATLARI

VETERİNER KLİNİKLERİ FİYATLARI

Veteriner fiyatları belirlendi mi? veteriner fiyatları değişti mi? veteriner fiyatları güncel rakamlar nelerdir? Her yıl olduğu gibi veteriner fiyatları da veteriner hekimleri odası tarafından açıklandı. Çeşitli hayvanların sağlığı ve bakımı gibi konularda faaliyet yürüten

  • Hayvanların hastanesi
  • Veteriner polikliniği
  • Veteriner kliniği
  • Veteriner muayenehaneleri, yetkili odanın belirlediği veteriner fiyatları benimseyen ve uygulayan yerlerdir.
Ankara'daki Veterinerler için tıklayın -> Ankara Veterinerleri

AŞAĞIDA ANKARA'DAKİ VETERİNER KLİNİKLERİ LİSTELENMİŞTİR.


VETERİNER KLİNİKLERİ ÜCRETLERİ
(Fiyatlar Ankara Veteriner Kliniklerinde farklılık gösterebilir. Ortalama fiyatlar yazılmıştır.)



VETERİNER FİYATLARI
ANKARA VETERİNER MUAYENE FİYATLARI


VETERİNER FİYATLARI
ANKARA VETERİNER KUDUZ MUAYENE FİYATLARI


VETERİNER FİYATLARI
ANKARA VETERİNER ENFEKSİYON MUAYENE FİYATLARI


VETERİNER FİYATLARI
ANKARA VETERİNER MUAYENE SONRASI TEDAVİ ÜCRETLERİ


VETERİNER FİYATLARI
ANKARA VETERİNER LABORATUVAR MUAYENE FİYATLARI


VETERİNER FİYATLARI
ANKARA VETERİNER RADYOGRAFİ MUAYENE ÜCRETLERİ


VETERİNER FİYATLARI
ANKARA VETERİNER CERRAHİ UYGULAMA FİYATLARI


VETERİNER FİYATLARI
ANKARA VETERİNER AMELİYAT FİYATLARI


ANKARA'DAKİ VETERİNER KLİNİKLERİ

İncek Petlife Veteriner Kliniği

İncek

İncek Petlife Veteriner Kliniği
Ankara İncek'te bulunan İncek Petlife Veteriner Kliniği



devamını oku...
Adres: Kızılcaşar mah. Zafer cad. İncek Köy sitesi A Blok No:6 (Tekyapı kooperatifi Denizatı pastanesi karşısı) İncek-Ankara

Vera Veteriner Kliniği

Çankaya

devamını oku... Adres: Bademlidere Mahallesi Şemsettin Günaltay Caddesi No:29/3 Çankaya - Ankara

Happy Veteriner Kliniği

Hoşdere

devamını oku... Adres: Hoşdere cad. No: 64/A Çankaya-Ankara

Bestekar Veteriner Kliniği

Tunalı

devamını oku... Adres: Bestekar Sokak. No:17/1 Çankaya - Ankara

Abidinpaşa Veteriner Kliniği

Abidinpaşa

Abidinpaşa Veteriner Kliniği olarak, geniş bir hizmet yelpazesi sunarak rutin sağlık kontrollerinden acil durum müdahalelerine kadar her türlü ihtiyaca cevap veriyoruz.

Evcil dostlarınızın sağlığını korumak ve geliştirmek için son teknolojiyi ve güncel tıbbi bilgiyi kullanarak en etkili tedavileri sunuyoruz.

Güler yüzlü ve samimi ekibimiz, sizin ve evcil dostlarınızın konforunu ve güvenliğini her zaman ön planda tutarak Abidinpaşa Veteriner Kliniği'nde, sevgi dolu bir atmosferde en iyi bakımı sağlamak için sabırsızlıkla sizi bekliyoruz.devamını oku...
Adres: Tıp Fakültesi Caddesi Balkiraz Mahallesi 69/D Mamak - Ankara

VetVital Veteriner Kliniği

Birlik Mahallesi

devamını oku... Adres: 414.Cadde No:18/B Birlik Mahallesi-Ankara

Bulut Veteriner Kliniği

İncek

devamını oku... Adres: Alacaatlı Mahallesi 3341. Sokak No:1 D:8C İncek-Ankara

Pet Care Center

Çayyolu

Deneyimli hekimlerden oluşan kadromuz ile güncel ve teknolojik gelişimleri takip ediyor ve bunları kliniğimize entegre ediyoruz.


Sizlere Muayene, Ameliyat, Ameliyat sonrası bakım, İleri teknoloji dijital görüntümele, Anestezi, Yoğun bakım, Ağız diş sağlığı Koruyucu hekimli desteği ile hizmet vermekteyiz. Pet Care Center olarak amacımız hijyenik ortamımız ve teknolojik şartlarımızla evcil dostlarımıza en iyi hizmeti vermektir.


Hastalarımızın en kısa sürede sağlığına kavuşmaları temel prensibimizdir. Bunun için Çayyolu Alacaatlı da bulunan Pet Care Center kliniğimize sizi ve patili dostlarımızı bekleriz
devamını oku...
Adres: Alacaatlı Mahallesi 3315. Sokak No:18 Çayyolu - Ankara

Anka Çayyolu Veteriner Kliniği

Çayyolu

İlk ve orta öğretimini Kahramanmaraş'ta bitiren hekimimiz Sefa ARSLANHAN 2007 yılında İstanbul üniversitesi Veteriner Fakültesine giriş hakkı kazanmıştır.

2012 yılında mezun olup altı yıl boyunca İstanbul Avrupa yakasındaki hayvan hastaneleri, poliklinikleri ve kliniklerinde çalışmıştır.

2018 yılında yılında Kahramanmaraş Belediyesi Sokak Hayvanları Rehebilitasyon ve Tedavi Merkezinde çalışmış olup edindiği tecrubeyi Kahramanmaraş Dulkadiroğlu ilçesinde Dulkadiroğlu Veteriner Kliniği'inde minik dostlarımız ve hasta yakınları ile 7/24 paylaşmayı hedeflenmiştir.

Ancak; 06.02.2023 tarihinde gerçekleşen asrın felâketi olarak nitelendirilen Kahramanmaraş merkezli deprem sonrası Ankara'ya yerleşmiş ve Ankara Çankaya ilçesinde Çayyolu mevki Alacaatlı mahallesinde Anka Çayyolu Veteriner Kliniği hizmete açmıştır.

Öğrenimlerine ek olarak güncel yayınları ve kongreleri de takip ederek mesleki gelişimine devam etmektedir.
devamını oku...
Adres: Alacaatlı Mahallesi 3317 Sokak No:2/5 - EA ( Bulvar Üzerinde ) Çayyolu-Ankara

Pet Care Veteriner Kliniği

Yıldız

devamını oku... Adres: Yıldızevler Mahallesi Rabindranath Tagore Caddesi No:15/B Yıldız-Ankara

VetCo Veteriner Kliniği

Ümitköy

devamını oku... Adres: Mutlukent Mah. 2432. Cad. No: 51/2 Ümitköy-Ankara

Monovet Veteriner Tıp Merkezi

Etimesgut

devamını oku... Adres: Suvari Mahallesi Mehmet Akif Ersoy Caddesi Öz Kuyumcular Çarşısı No:7F/1 Etimesgut-Ankara

Telepati Hayvan Hastanesi Keçiören

Keçiören

Telepati Hayvan Hastanesi olarak şubemizle beraber tam donanımlı ve uzman veteriner hekim kadromuzla patili dostlarımız için 7/24 hizmet vermekteyiz.devamını oku... Adres: Şehit Kubilay Mahallesi Değirmendere Caddesi No:32 Keçiören - Ankara

Vetes Veteriner Kliniği

Kırkkonaklar

Evcil Dostlarınız İçin, Vetes Ankara Çankaya Veteriner Kliniği.

Vetes Veteriner Kliniği, Ankara'nın Çankaya ilçesinde, 2021 yılında veteriner hekim Esra Bozkurt tarafından kurulmuştur. Kliniğimiz, evcil hayvanlarınızın sağlığına öncelik vererek, kapsamlı veteriner hizmetleri sunmaktadır.

Veteriner hekim Esra Bozkurt, uzun yıllar boyunca veteriner hekimliği alanında deneyim kazanmıştır. Kendisi, evcil hayvanlarınızın tedavisi ve bakımı konusunda bilgi ve deneyim sahibidir.

Tüylü Dostlarımızın İhtiyaçlarını Gideriyoruz!

Vetes Veteriner Kliniği'nin hizmetleri arasında, rutin sağlık kontrolleri, aşılar, hastalık teşhisleri, cerrahi operasyonlar, diş tedavileri, beslenme danışmanlığı ve acil durum müdahaleleri gibi birçok konu yer almaktadır.

Kliniğimiz, son teknoloji cihazlar ve ekipmanlarla donatılmıştır. Bu sayede, evcil hayvanlarınızın sağlık durumunu en iyi şekilde değerlendirip, doğru teşhisler koyabilmekteyiz. Ayrıca, kliniğimizdeki tüm personel, hayvansever ve evcil hayvanlarınızın mutluluğunu ve konforunu ön planda tutmaktadır.

Kısacası, Vetes Veteriner Kliniği, evcil hayvanlarınızın sağlığına özen gösteren, deneyimli ve bilgili veteriner hekimlerimiz ve uzman personelimizle, kaliteli ve güvenilir veteriner hizmetleri sunmaktadır. Evcil hayvanlarınızın mutluluğu ve sağlığı bizim önceliğimizdir.
devamını oku...
Adres: Kırkkonaklar Mahallesi Şemşettin Günaltay Caddesi 310.Sokak No:2/B Kırkonaklar - Ankara



Çeşitli hayvanları (kedi, köpek, kuş vb.) sahiplenip bakımını üstlenmek son derece sorumluluk isteyen bir davranıştır. Eğer bu sorumluluk yerine getirilemeyecekse evcil hayvanlara sahiplik edilmemesi gerekir. Evcil hayvanların temel ihtiyaçları olduğu gibi tedavi ve çeşitli bakım uygulamalarına da ihtiyacı vardır. Hastalıklarının tedavisi ya da düzenli yapılması gereken bakımları, yeme, içme, gezme, tuvalet ihtiyaçları, aşı, tüylerinin kesimi vb. ihtiyaçları vardır. Evcil hayvanların her ihtiyacını karşılamak gerekir. Bu ihtiyaçlar hayvanın sağlığını korumada bir kalkan oluşturur. Hele de aşılar dönemi geldikçe aksatılmadan yapılması gerekir. Evcil hayvanlar için verilen bu hizmetler belirli bir ücrete tabidir.

Evcil hayvanlarınızı veteriner muayenehanesine getirerek sağlık durumu kontrol altında tutulması gerekir. Bu yerlerde hayvanlar ön muayene işlemi ile herhangi bir sağlık sorunu olup olmadığı incelenir. Çünkü evcil hayvanlar sağlık sorunu olduğunu ifade edemezler. Sahibinin evcil hayvanda oluşan değişimleri takip ederek en yakın bir veteriner kliniğine getirmesi gerekir. Ateş, şişlik, kaşıntı vb. durumlar gözlenebilen etkilerin başında gelir. Böylece ilerleyen zamanlarda büyük risklerin oluşmasını engeller. Ayrıca evcil hayvanın nasıl beslenmesi gerektiği, ne tür besinler tercih edilmeli gibi konularda veteriner olması gereken alışkanlıklarda yardımcı olur.

Başlıca veteriner hizmetleri şunlardır:

  • Enjeksiyon
  • Röntgen
  • Parazit tedavisi
  • Pansuman
  • Aşı
  • Ultrason
  • Ameliyat
  • Doğum
  • Serum
  • Sezaryen
  • Laboratuvar tahlili
Yukarıdaki uygulamaları ve dahası için veteriner fiyatlarında ortalama olarak paylaşalım. Bu ücretler her şehirde farklı olabilir. Belirlenen veteriner fiyatlarının altında bir ücret talep etme söz konusu değildir. Ancak üzerinde ücretler görmek mümkündür. Veterinerlerin fiyat politikasına uyma mecburiyeti vardır.

Veteriner Muayene Fiyatları

Evcil hayvandaki (hamster, tavşan, köpek, kedi vb.) sorunu, hastalığı tespit etmek için fiziksel muayene yapılır. İşte bu uygulamanın fiyatları şöyledir:

Köpek acil durum muayenesi fiyatları genel olarak; 105 ila 155 TL, köpek genel muayene; 85 ila 125 TL, köpek kontrol muayenesi fiyatları ise; 45 ila 65 TL ortalama fiyatları görebiliriz.

Kedi kontrol muayenesi fiyatları; 45 ila 65 TL, kedi acil durum muayenesi fiyatları ise; 105 ila 155 TL, kedi genel muayene; 85 ila 125 TL'dir.

Sürüngen muayenesi fiyatları; 55 ila 105 TL, kemirgen muayene fiyatları; 35 ila 105 TL, kafes kuşları muayene fiyatları; 35 ila 65 TL arasındadır.

Köpek ve Kedi Parazit – Aşı Tedavi Fiyatları

Veteriner kliniklerinde en yaygın uygulama evcil hayvanlara yapılan aşılar yer almaktadır. Yapılan aşılar, evcil hayvanların hastalığını iyileştirmede, hastalıklara karşı korumada, sağlığını koruma gibi etkilerinin yanı sıra hayvanlardan insanlara bulaşabilecek hastalıkları da önlemektedir. Aşı işlemi ne kadar önemli görünse de parazit bazı evcil hayvanlarda öncelik olmaktadır. Aşı ile bu işlem desteklenmesi gerekir. Aksi durumda aşı etkisini kaybeder. Mesela 1 aylık köpekler için parazit tedavisi başlama için uygun bir dönemdir. Kedilerde ise durum daha farklıdır. Bünyelerinin narin olması nedeni ile kediler de aşı her dönem uygun değildir. Henüz emme dönemindeki kedilere aşı yapılmaz. Hamile kedilere aşı yapılmaz.

Köpek dış parazit tedavisi fiyatları; 45 ila 55 TL, Köpek iç parazit tedavisi (oral) fiyatları; 45 TL ila 65 TL, Köpek iç parazit tedavisi (enjetabl) fiyatları; 65 ila 105 TL.

Köpek ilaçlı banyo tedavisi fiyatı; 105 TL.

Köpek B. Bronchiseptica aşısı ücretleri; 85 ila 105 TL, köpek karma aşı fiyatları; 85 ila 105 TL, köpek Lyme aşısı fiyatları; 105 ila 125 TL, köpek kuduz aşısı fiyatları; 80 ila 95 TL, köpek Corona aşısı fiyatları; 85 ila 105 TL'dir.

Kedi dış parazit tedavisi fiyatları; 35 ila 45 TL, Kedi iç parazit tedavisi (oral) fiyatları; 45 TL ila 55 TL, Kedi iç parazit tedavisi (enjetabl) fiyatları; 65 ila 75 TL.

Kedi karma aşısı fiyatları; 85 ila 105 TL, kedi FIV aşısı fiyatları; 105 ila 125 TL, kedi kuduz aşısı fiyatları; 80 ila 95 TL, kedi Lösemi aşısı fiyatları; 85 ila 105 TL'dir.

Kedi ilaçlı banyo tedavisi fiyatı ise; 65 TL.

Enjeksiyon Fiyatları

Hastalıkların tedavisinde hayvanın vücuduna ilacı göndermek ya da çeşitli ek vitamin, mineral takviyesinde kullanılan etkili tedavi yöntemdir enjeksiyon. Enjeksiyon ile hayvanın deri altına, damarın içine ya da kasına ilaç ya da ek maddeler göndermenin kolay yoludur.

İntramuskuler enjeksiyon fiyatları; 35 ila 55 TL, İntriaartiküler enjeksiyon fiyatları; 125 ila 150 TL, intravenöz enjeksiyon fiyatları; 55 ila 75 TL, subkonjukvital enjeksiyon fiyatları; 55 ila 75 TL, subkuton enjeksiyon fiyatları; 35 ila 55 TL.

Muayene Sonrası Klinik Tedavi Fiyatları

Hastalığın tespiti ve uygun olan tedavi sürecinin belirlenmesi, uygulamalarının sonuçlarını tespit etmeye yönelik işlemdir. Yani tedavi başarılı olur mu? Yeni hastalık riski var mı? Sağlığı korumak için alınacak tedbirler gibi sorulara cevap aranır. Bu başlık altında uygulanan sayısız tedavi yöntem vardır. En yaygın olanlar şunlardır:

Basit yara temizleme tedavisi fiyatları; 65 ila 80 TL, karmaşık yara temizleme tedavisi fiyatları; 155 ila 185 TL, kulak yıkama ve temizleme tedavisi fiyatları; 95 ila 115 TL, anal kesenin temizlenmesi (lavaj) fiyatları; 125 ila 155 TL, anal kesenin temizlenmesi tedavisi fiyatları; 65 ila 75 TL, pansuman fiyatları; 55 ila 75 TL, mide sondası fiyatları; 80 ila 105 TL, erkek idrar yolu sondası fiyatları; 80 ila 95 TL, dişi idrar yolu sondası fiyatları; 105 ila 125 TL, lavman fiyatları; 95 ila 145 TL, tırnak kesme fiyatları; 45 ila 65 TL, gastrik lavaj fiyatları; 155 ila 180 TL, mikroçip tedavisi fiyatları; 95 ila 125 TL, anjiokat tedavi fiyatları; 45 ila 65 TL, korneal fluoresin tedavi fiyatları; 55 ila 65 TL, shirmer gözyaşı testi fiyatları; 55 ila 65 TL, subkutan sıvı tedavisi; 55 ila 80 TL, karın içindeki sıvı drenajı; 105 ila 155 TL, kan transfüzyonu fiyatları; 355 ila 505 TL, hospitalizasyon fiyatları; 55 ila 80 TL, burundan yabancı cisim çıkarma fiyatları; 105 ila 305 TL, ayaktan yabancı cisim çıkarma fiyatları; 105 ila 305 TL.

Laboratuvar Tahlilleri Fiyatları

Veteriner hekim tarafından, çeşitli donanımlara sahip bir veteriner kliniğinde problemi belirlemek ve açıklığa kavuşturmak için laboratuvar tahlillerine ihtiyaç duyulmaktadır. Bu uygulamaların fiyatları ise şöyledir:

Dışkı muayenesi fiyatları; 65 ila 95 TL, idrar muayenesi fiyatları; 105 ila 125 TL, sitolojik muayene fiyatları; 65 ila 85 TL, deri kazıntısı testi fiyatları; 85 ila 105 TL, dermotofit testi fiyatları; 115 ila 145 TL, kan alımı fiyatları; 50 ila 65 TL, kan sayımı fiyatları; 95 ila 125 TL, lökosit sayımı fiyatları; 55 ila 80 TL, eritrosit sayımı fiyatları; 55 ila 80 TL, kan glukoz testi fiyatları; 45 ila 65 TL, trombositi fiyatları; 55 ila 80 TL, kan serum biyokimyasal testi fiyatları; 55 ila 80 TL, formül lökosit fiyatları; 65 ila 95 TL, hematokrit fiyatları; 55 ila 80 TL, total protein fiyatları; 55 ila 80 TL.

Radyografi Fiyatları

Tam donanımlı veteriner kliniklerinde radyografi cihazlarının tamamını bulmak mümkündür. Ultrason ve röntgen gibi yöntemler gelişen tıp dünyası ile yeni ve teknolojik cihazların kullanımını yaygınlaştırdı. Bunlar, CT ve MR teknolojileridir.

Ultrason muayenesi fiyatları; 205 ila 405 TL, röntgen fiyatları; 85 ila 125 TL, dijital röntgen fiyatları; 125 ila 155 TL, tomografi fiyatları; 505 ila 755 TL, MR fiyatları; 605 ila 905 TL'dir.

Cerrahi Uygulama Fiyatları

Ameliyat en bilinen ve en yaygın cerrahi uygulamadır. Acil durumlarda ve ilerleyen hastalıkların tedavisi için uygulanır. Ayrıca cerrahi uygulama çeşitlerini şöyle sıralayabiliriz;

Köpek sezaryen fiyatları; 905 ila 1205 TL, erkek köpek kısırlaştırma fiyatları; 455 ila 605 TL, dişi köpek kısırlaştırma fiyatları; 805 ila 1205 TL

Kedi sezaryen fiyatları; 705 ila 905 TL, erkek kedi kısırlaştırma fiyatları; 305 ila 405 TL, dişi kedi kısırlaştırma fiyatları; 505 ila 705 TL

Sedasyon fiyatları; 105 ila 155 TL, enjektabl anestezi fiyatları; 105 ila 155 TL, lokal anestezi fiyatları; 75 ila 95 TL, gaz anestezi fiyatları; 155 ila 205 TL.

Ameliyat Fiyatları

İnsanlar evcil hayvan olarak en çok kedi ve köpek sahiplenir. Kısa süre içinde aile fertlerinden biri haline gelen sevimli dostun ihtiyaçları düzenli olarak yerine getirilmelidir. Kaza sonucu ya da ciddi bir hastalık sonucu ameliyat edilmesi gerekebilir. İşte evcil hayvanlarda görülen hastalıklar veya kaza sonucu şu ameliyatlar yaygın olarak yapılmaktadır. İşte o ameliyatlardan bazıları:

Kalça çıkığı ameliyatı fiyatları; 405 ila 1005 TL, parmak ampütasyo
nu ameliyatı fiyatları; 405 ila 605 TL, kuyruk ampütasyonu ameliyatı fiyatları; 405 ila 755 TL, meme tümörü ameliyatı fiyatları; 805 ila 1805 TL, çapraz bağ kopuğu ameliyatı fiyatları; 805 ila 1505 TL, deri tümörü ameliyatı fiyatları; 505 ila 1405 TL, patella çıkığı ameliyatı fiyatları; 805 ila 1205 TL, enterotomi ameliyatı fiyatları; 805 ila 1405 TL.