ERYAMAN VETERİNER

blog yazısı ekle !

ERYAMAN VETERİNER

Ankara Veteriner

Eryaman, Ankara ili dışarısında kalan ve son 10 yıllık bir süreçte gelişim göstermiş çok büyük bir mahalledir. Eryaman'ın Ankara şehir merkezine uzak kalmasından dolayı daha geç gelişim sürecine girmiştir. Fakat artık Eryaman da her alanda atılımlar göstererek çok daha modern bir yerleşim merkezi haline gelmiştir.



Monovet Veteriner Tıp Merkezi

Etimesgut

devamını oku... Adres: Suvari Mahallesi Mehmet Akif Ersoy Caddesi Öz Kuyumcular Çarşısı No:7F/1 Etimesgut-Ankara


Tabi bu gelişim sürecinden olumlu yönde etkilenen alanlardan birisi de veterinerliktir. Eryaman veterinerleri bütün evcil ve sokak hayvanlarına verilen hizmetleri son derece titizlikle yürütmektedirler. Öyle ki artık ülkemizde de hayvanlara karşı bilinçlendirme çalışmaları yürütülmüş ve oldukça da başarılı sonuçlar alınmıştır. Bu sebeple Eryaman veterinerleri de normal görevlerinin yanı sıra bir de kişilerin bilinçlendirilmesine yönelik bu çalışmalarda aktif olarak rol oynamaktadırlar.

Ankara her semti ve mahallesinde ki veterinerler ile gerek sokak hayvanlarının gerek ise de evcil hayvanların bakımlarını, muayene ve tedavilerinin yapılması için çalışmaktadırlar. Bu konuda Eryaman veterinerleri hem Eryaman da ikamet eden hem de diğer semtlerden gelen evcil hayvan sahiplerine hizmet vermektedirler. Eryaman veterinerlerinin bu başarının sebebi ise bilgilerini sürekli güncel olarak tutmak ve bütün yeniliklere açık olmaktır. Ancak bu sayede başarılı bir veterinerlik görevi sürdürmek mümkün olur. Eryaman veterinerleri, uzman veteriner hekimlerinin özel olarak evcil hayvanlarınızın sağlıklarının her şartlarda iyi olması için ve evcil hayvanınız en rahat, konforlu hayatı yaşamaları için gerekli özeni gösterirler. Evcil ve kimsesiz hayvanlara verilen veterinerlik hizmetleri son derece iyi konumlara gelmiştir ve evcil hayvanların tedavisi için gereken ileri teknoloji tedavi araç, alet ve ekipmanların hepsi temin edilmiştir. Eryaman veteriner hekimleri de bu alet ve ekipmanı kullanabilecek donanıma sahip hekimlerdir. Sağlık konusunda önemli olan bir diğer husus ise zamandır. Zaman kaybının ne kadar önüne geçilirse tedavi de o kadar başarılı olur. İşte bu zaman sorunun da önüne geçilebilmesi için veteriner randevu sistemi başlatılmıştır. Bu sayede evcil hayvanınız hasta olduğu zaman çok kısa bir süre içerisinde randevu alabilir ve evcil hayvanınızın hemen muayenesini yaptırabilirsiniz. Böylece sağlık sorunları Eryaman veterinerliklerinde en kısa sürede ve tam donanımlı veterinerlerde yapılmaktadır.